Candy CFBD2450

Candy CFBD2450 e un frigider incorporabil accesibil comparabil cu celelalte modele oferite de alți producători. Chiar și față de un model obișnuit e mai scump și e normal să fie așa. Spun asta deoarece incorporabilele sunt mai scumpe deoarece nu sunt așa de populare și sunt destul de puține. Bineînțeles, e mai compact decât frigiderele clasice, astfel că în acest buget are un volum net de 215 litri, clasa a+ și o înălțime de 145 cm. Se adresează în special celor care vor un aparat frigorific incorporabil pentru o bucătărie cu incorporabile. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Având în vedere cât de mare e și restul incorporabilelor (mă gândesc că veți alege cuptor+plită), ar fi indicat să alegeți un mobilier la comandă iar incorporabilele trebuie achiziționate din înainte pentru a ști dimensiunile sale.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea sa e de 202 litri nu e cine știe ce în acest buget, dar e vorba de volumul net și nu cel brut. Dacă vă interesează cum e împărțit acest volum, ei bine, frigiderul are 164 litri iar congelatorul are 38 litri. Deci, ar fi ideal ca ulterior să alegeți o ladă frigorifică sau un congelator deoarece 38 litri mi se pare a fi un volum prea mic. Însă, dacă faceți des cumpărături și consumați doar alimente proaspete, e numai bun. Nu dispune de dozatoare sau prea multe tehnologii. Astfel că frigiderul are sistem de dezghețare automat, iar congelatorul sistem de dezghețare manual.

Atât frigiderul cât și congelatorul vin cu un singur compartiment fiecare, doar rafturile vă ajută să sortați puțin alimentele. Rafturile frigiderului sunt din sticlă care arată mult mai bine decât rafturile din sârmă. Pot fi ajustate după cum doriți și alimentele care vreți să le depozitați. Alte caracteristici ale acestui model sunt: termostatul reglabil, iluminare interioară, uși reversibile, afișaj LED și altele.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un model care poate fi incorporat, arată bine la interior, e destul de eficient, rafturi din sticlă ajustabile și are destule suporturi pe ușă pentru sticle.

Minusuri: nu e chiar ieftin.

Concluzie

Acest Candy CFBD2450 e o recomandare pentru cei care vor un model incorporabil iar dacă nu vă interesează un așa model, nu văd de ce nu ați alege unul cu volum mai mare în același buget. Sunt destui producători cu experiență în acest domeniu care oferă multe modele similare și performante.

Te-ar mai putea interesa