Candy CDS 2DS35X, model semi-incorporabil clasa A++

Modelul Candy CDS 2DS35X e o mașină de spălat vase de culoare inox și care are o eficiență energetică deosebită (A++). Se adresează persoanelor interesate de un model capabil să spele până în 13 seturi de vase.

Acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din punct de vedere estetic și al funcțiilor. Din poza de alături se poate vedea că aparatul are panoul de comandă mascat în ușă, iar în acest fel aparatul e camuflat, dar nici nu se pot apăsa din greșeală diferite butoane în timp ce aparatul funcționează.


Păreri pro și contra

Aparatul Candy CDS 2DS35X vine cu o eficiență energetică foarte bună, adică clasa A++ cu un consum energetic anual de 295 kWh. Nici consumul de apă nu e prea mare deoarece pe an consumă 2720 litri.
Nivelul de zgomot e modic de 46 decibeli. Se putea mai bine, dar și mai rău.
Având o culoare inox acest aparat se va integra perfect în orice bucătărie, iar murdăria nu se va vedea așa de bine.
Foarte interesant e că acest electrocasnic dispune de conectivitate NFC (facilitează controlul cu ajutorul unui telefon mobil… mai multe detalii în manualul de utilizare).
Vine cu 9 programe cum ar fi programul bio, normal, intensiv, rapid și altele. Acestea vă vor ajuta să spălați eficient vase aflate în diferite stadii (mai mult sau mai puțin murdare).
Dimensiunile sunt unele normale, adică are 82x60x57 ÎxLxA cm. Cu o lățime de 60 centimetri nu cred că o să aveți probleme în a incorpora aparatul oriunde vă doriți.

Concluzii

Un astfel de electrocasnic se adresează persoanelor interesate în a avea vase ca noi și mai puțin timp petrecut în bucătărie cu spălarea vaselor.
Dacă nu cunoașteți prea multe despre brandul Candy atunci trebuie să știți că e unul italian, având o lungă istorie.
Alegând un aparat de la acest brand primiți ceva premium care e comercializat la nivel de continent.

Te-ar mai putea interesa