Candy CDPN 1L390PX, vezi de ce merită acest model italian

Candy CDPN 1L390PX e un model de electrocasnic pentru acele persoane care vor un aparat cu care să spele vase eficient. E destinat unei familii de 3-4 persoane deoarece are o capacitate de 13 seturi. Foarte interesant e faptul că are o eficiență energetică bună – clasa F.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model de la un producător italian de top. Din imaginea de alături cred că se poate vedea că acest aparat are culoare inox și inscripția simplyFi (care arată că e vorba despre un aparat smart).

Păreri pro și contra

Modelul acesta CDPN 1L390PX vine de la faimosul producător Candy și de aceea vedem că are integrate o multitudine de facilități utile. Cele mai importante sunt următoarele:
– Consumul energetic e unul scăzut, fiind vorba despre 103 kWh la 100 spălări și clasa F.
– Se poate interacționa cu aparatul de pe un telefon care are instalată aplicație SimplyFi.
– Are caracteristică Wash&Dry, adică spală în 39 minute. Acest lucru se datorează faptului că face parte din gama Brava.
Din nefericire nu e un model slim, acest lucru datorându-se faptului că are dimensiuni de 85x60x60 îxlxa cm.
Nivelul de zgomot e unul normal, fiind vorba despre 54 decibeli.
Aspectul e unul plăcut, fiind vorba despre un aparat cu un panou de comandă minim și o culoare care să se potrivească alături de orice mobilier sau culoare a pereților.

Concluzia mea legată de acest aparat e că-și merită banii dacă vreți ceva economic și care să poată spăla o cantitate mare de vase.
Dacă ar fi să intru mai în detaliu despre producător atunci ar trebui să scriu că e unul italian, dar că aparține de Haier (care are fabrică în România). S-ar putea spune că toate drumurile duc în România.