Candy CDPN 1L390PW, maşină de spălat vase modernă

Candy CDPN 1L390PW e o maşinnă de spălat vase pentru persoanele care vor să spele o cantitate medie cu puţine resurse. În titlu am scris că e un model modern, acest lucru fiind datorat faptului că are conectivitate smart (wireless şi bluetooth). Cum e în cazul oricărui aparat Candy şi acesta poate fi controlat de pe un telefon care are instalată aplicaţia simply Fi.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care vine din gama Brava, lucru inscripţionat şi pe aparat.


Păreri pro şi contra

Modelul Candy CDPN 1L390PW e unul cu nişte dimensiuni de 85x60x60 îxlxa cm, dar nu e slim. Din poza de mai sus se poate vedea că nu e nici incorporabil, ci de sine stătător.
Aparatul acesta are clasa F de eficienţă energetică cu un consum de 103 kWh la 100 spălări. Nici consumul de apă nu e mare deoarece la o spălare se consumă circa 12 litri de apă.
Producătorul laudă acest model ca fiind echipat cu cel mai rapid program de spălare de pe piaţă. E vorba despre Wash&Dry care e de 39 minute.
Nu trebuie să staţi tot timpul lângă aparat deoarece la terminarea ciclului de spălare sunteţi avertizaţi sonor.
Nivelul de zgomot e unul scăzut de 54 decibeli, iar în acest sens îi este atribuită clasa D.
Întreţinerea aparatului nu presupune mare lucru din partea dvs. deoarece are funcţie de autocurăţare. În acest sens rezervorul se curăţă automat. Acest lucru nu e valabil şi pentru depunerile pe maşină de calcar şi murdărie deoarece pentru îndepărtarea acestora trebuie utilizat periodic un produs de curăţare în timpul unui program de spălare cu maşina goală.

Un astfel de aparat nu trebuie să lipsească din nicio gospodărie deoarece uşurează mult treburile casnice (aici mă refer la spălatul vaselor) şi în felul acesta vei avea mai mult timp pentru lucrurile care contează.

Te-ar mai putea interesa