Candy CDPM 3T62PRDFX, mașină de spălat cu 16 seturi și 32 programe

Pe piață există trei tipuri de mașini de spălat vase: standard, parțial incorporabile și complet incorporabile. Candy CDPM 3T62PRDFX e un model clasic care poate fi pus lângă mobilier sau sub blat pentru a câștiga spațiu. Poate înlocui mașina de spălat rufe dacă nu o mai doriți în bucătărie și un astfel de aparat poate oferi mai mult spațiu pentru a pune vasele și tacâmurile murdare/curate. Imediat după finalizarea programului, conținutul său poate fi pus la loc.

Costă mai mult deoarece dispune de tehnologii fără fir pentru a o controla mai ușor și e necesară aplicația simply-Fi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Nu sunt multe mașini care pot să spele și să uște atâtea vase. Consumul de energie e unul foarte scăzut, motiv pentru care a primit o clasă de eficiență A+++. Nu veți găsi un aparat care să fie mai eficient decât acesta și se va vedea pe facturile de la energie. La spălare și uscare are clasa A, nici nu cred că se putea mai bine de atât.

Chiar impresionează la capitolul funcționalitate și un panou de control mecanic ar fi fost prea complicat sau poate că nu ar fi arătat prea bine. Sunteți avertizați când programul a luat sfârșit și rezultatele sunt în funcție de programul ales. Un design argintiu atrage priviri ceva mai mult și tot mai multe aparate au un astfel de finisaj.

Păreri pro și contra

Dimensiunile sunt aceleași ca și la un model cu capacitate de 13 sau 14 seturi, dor că la interior avem niște coșuri mai diferite. Spre deosebire de multe alte modele, aceasta poate fi controlată prin intermediul telefonului și mă refer la acea aplicație. Are și un panou de control digital care îmi place însă e mult mai ușor dacă vă folosiți de aplicație sau citiți manualul de instrucțiuni pentru a afla mai multe despre această mașină.

Candy CDPM 3T62PRDFX e un aparat electrocasnic de dimensiuni generoase și care poate fi mutat ceva mai greu dacă nu aveți ajutor. Totuși, va deveni util atunci când vreți să spălați vase foarte murdare de la o masă sau pentru întreaga zi.

Lasă un comentariu