Candy CDPM 3T62PRDFW, mașină de spălat Smart cu 16 seturi

Mașina de spălat vase Candy CDPM 3T62PRDFW e una dintre puținele variante care oferă un control prin WiFi, eficiență energetică A+++ și o capacitate de încărcare atât de mare. Poate că nu are cel mai sofisticat design, dar poate că vă place un model alb simplu cu performanțe ridicate. Nu prea am văzut variante cu o capacitate atât de mare – 16 seturi, iar dimensiunile aparatului chiar nu au avut de suferit. Panoul de control diferă de cel al multor modele standard deoarece e unul cu butoane senzitive.

Din poza de jos se vede foarte bine panoul de control care e unul puțin mai diferit față de ce am văzut la alte modele standard.Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea acestui aparat e una destul de mare pentru ce veți găsi pe piață și alternative sunt doar cele cu 13 și 14 seturi. Bineînțeles, totul depinde de cum sunt construite coșurile și ce facilități oferă. La late mașini coșurile oferă anumite ajustări, pot fi pliate sau se pot pune chiar și pahare mai fragile.

Un panou de control touch oferă ceva mai multe funcții dar sunt prezente și un număr mare de programe – 12. Sunt prezente funcțiile standard și indicatorul pentru program finalizat. Consumul de resurse e mic și depinde, evident, de programul ales.

Păreri pro și contra

Sunt foarte puține astfel de mașini care pot fi de folos pentru o familie ceva mai numeroasă și nu trebuie neglijată partea de consum, pentru că a primit cea mai bună clasă de eficiență energetică. Face față cu brio indiferent de gradul de murdărie de pe vase și se pot pune chiar și paharele murdare, dacă nu aveți timp pentru ele.

Candy CDPM 3T62PRDFW e un model care poate fi pus oriunde, dar eu aș recomanda să-l puneți sub blat deoarece ar arăta mai bine și nu ar ocupa prea mult spațiu. Acest tip de parat poate fi folosit și ca spațiu suplimentar pentru vasele și tacâmurile murdare. Puteți alege cu încredere acest model deoarece discutăm de un brand foarte experimentat care e prezent pe piața din România de mulți ani.

Te-ar mai putea interesa