Candy CDP4709X, mașina spălat vase

Mașina de spălat vase Candy CDP4709X e una decentă deoarece poate spăla 9 seturi de vase, are destule programe, control electronic cu LCD generos, clasa A+ și preț atractiv. Spre deosebire de alte modele (cu dimensiuni obișnuite sau cele incorporabile), aceasta are o lățime de 45 cm. O astfel de caracteristică e importantă pentru cei care vor un model îngust deoarece nu au o bucătărie prea mare sau probabil vreți să-l introduceți sub blat. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din poza de jos se observă că nu e un model ca oricare altul, e unul îngust deoarece are o lățime de 45 cm.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate de spălare de 9 seturi care presupune că puteți spăla o mulțime de farfurii, pahare și tacâmuri, deoarece un set include o diversitate de farfurii, tacâmuri și pahare. Dar pentru o familie de 4 persoane e suficientă având în vedere că doriți să spălați pentru două mese. Deci puteți folosi mașina o dată pe zi iar consumul ei e destul de mic. Spun asta deoarece are o clasă A+ de eficiență energetică. Celelalte clase de eficiență sunt A la uscare și spălare. Acestea scot în evidență rezultatele și performanțele ei. Are un număr de 7 programe de spălare și destule funcții. Voi face o mică listă cu programele și opțiunile sale: intensiv, rapid, bio, programare întârziată, siguranță copii și protecție anti-inundații.

Pe lângă acestea, mașina oferă utilizatorului și posibilitatea setării nivelului de temperatură (4 nivele). Opțiunea „amânare pornire” e des întâlnită la astfel de aparate dar și la altele. Acesta vă oferă posibilitatea de a amâna pornirea (de la 1 oră și până la 24 ore). Alte dotări ale sale le veți observa și după ce-l veți achiziționa, oricum, are un panou de control bine realizat astfel că aveți un control bun asupra programului de spălare (are indicator pentru sare).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ocupă puțin spațiu, arată bine datorită finisajului pe inox, consum mic de energie, fiabilitate și ușor de folosit datorită controlului electronic.

Minusuri: putea fi mai ieftină având în vedere modele de pe piață.

Concluzie

Acest Candy CDP4709X poate fi o alegere bună pentru cei ce își doresc să economisească spațiu în bucătărie, însă sunt multe alternative mai ieftine cu aceeași capacitate de spălare. Deci alegerea e a vostră și e în funcție de ce aveți nevoie, dar nu veți găsi multe modele așa de înguste.

Te-ar mai putea interesa