Candy CDP 3T62DFX, model pentru 16 seturi cu clasa A+++

Naşina de spălat vase Candy CDP 3T62DFX e una prezentă pe piaţă de ceva timp şi se remarcă prin faptul că arată bine, are un cost accesibil şi o mulţime de facilităţi utile. Despre brandul Candy trebuie precizat că este unul italian prezent pe piaţă de câteva decenii (din 1945), iar fiabilitatea produselor sale e una foarte bună.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar din poza de alături se poate vedea că modelul e unul argintiu/inox cu panou de comandă vizibil şi uşor accesibil.

Candy CDP 3T62DFX

Păreri pro şi contra

Modelul Candy CDP 3T62DFX e unul cu o eficienţă energetică excelentă deoarece vorbim despre clasa A+++ cu un consum anual de circa 219 kWh. Ar trebui să spun că per ciclu de spălare consumul de apă e de 0,77 kW.
Nici consumul de apă nu e prea mare deoarece anual consumă 2880 litri… cu aproximaţie. Per ciclu consumă 10 litri de apă.
Nu e nici prea gălăgios deoarece aparatul acesta are un nivel de zgomot de 43 decibeli. E un nivel similar cu cel al unui frigorific.
Capacitatea de spălare e una dintre cele mai bune de pe piaţă, adică vorbim despre capabilitatea de a spăla până la 16 seturi.
Când se termină programul de spălare uşa se deschide automat prin intermediul tehnologiei AutoOpen.
O altă facilitate interesantă e cea WiFi, adică de control cu telefonul şi integrarea într-un ansamblu smart home… dar rămâne de văzut utilitatea acesteia.

Maşina de faţă e perfectă pentru cei interesaţi de ceva care să poată spăla eficient acasă ori în scopuri economice. Dacă intenţionaţi să o folosiţi la o pensiune ori un local atunci trebuie ştiut că acest aparat o să vă scutească de plata unui angajat suplimentar. Veţi avea vase mereu ca noi, iar clienţii vă vor aprecia profesionalismul.
Un lucru deosebit e că aparatul are o garnţie de 5 ani, dar trebui să urmăriţi valabilitatea promoţiei.
Pentru o reducere suplimentară se poate apela la programul buy back şi primiţi un voucher de 100 lei care poate fi utilizat la achiziţionarea altui produs.

Te-ar mai putea interesa