Candy CDP 3T62DFW, model premium cu 16 seturi

Candy CDP 3T62DFW este o mașină de spălat vase foarte încăpătoare întrucât poate spăla undeva până la 16 seturi de vase. Clasa de eficiență a aparatului e A+++, iar din această cauză se poate spune că nu are nici un consum prea mare de curent (acesta fiind de 219kWh pe an).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat de la un brand italian prezent pe piață de câteva decenii. Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul nu e unul incorporabil, dar arată bine. Designul e unul minimal cu panoul de comandă poziționat superior central așa încât să arate bine și să fie ușor de accesat. La modelele incorporabile panoul e poziționat pe interiorul ușii și nu se vede.


Păreri pro și contra

O mașină de spălat vase precum Candy CDP 3T62DFW se adresează celora care au o familie mare ori vor să achiziționeze aparatul pentru o pensiune.
Are 12 programe așa încât să puteți spăla orice vase eficient și rapid, indiferent cât de murdare sunt.
Aparatul are și o diagnosticare inteligentă numită Smart Check-up care are rolul de a verifica diverse componente precum pompa se scurgere, senzorii și altele.
Controlul se realizează prin intermediul unor butoane tactile, un lucru foarte facil.
Despre nivelul de zgomot trebuie precizat că e de 43 decibeli, deci similar cu al unui aparat frigorific.
La început am precizat că are un consum anual de 219 kWh pe an, iar cel de apă e de 2880 litri. Foarte importante sunt și valorile per ciclu deoarece modelul acesta are 10 litri de apă per ciclu și 244 kWh. Niște valori modice, aș spune eu.

Concluzii

Pe piață există multiple modele de astfel de electrocasnice, dar acesta se evidențiază prin faptul că poate spăla o cantitate mare de vase cu un consum redus de resurse.
Ca să intru mai în detaliu legat de brand trebuie să vă spun că a luat naștere în 1946 în Monza (Italia), iar din această cauză alegând un produs de la ei alegem un produs de la cineva care se pricepe. În plus brandurile europene sunt mult superioare celora din Asia.

Te-ar mai putea interesa