Candy CDIN 1L380PB, maşină incorporabilă clasa A+

Candy CDIN 1L380PB este un excelent aparat din categoria maşinilor de spălat vase complet incorporabile. Nu e un model slim, dar are nişte dimensiuni cât de cât compacte de 82x60x55 îxlxa cm.
E un aparat care ne ajută să facem economii de timp şi curent deoarece are clasa A+ de eficienţă energetică cu un consum de 295 kWh pe an.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care vă va ajuta să faceţi economie de timp şi apă (consumă undeva la 3120 litri pe an)… pe lângă cel de electricitate.


Păreri pro şi contra

Despre brandul Candy trebuie menţionat că e unul italian şi că produsele sale sunt unele de calitate superioară deoarece are o îndelungă experienţă în acest domeniu (vreo 75 ani).
Am menţionat consumurile pe an, dar cred că vă interesează mai în detaliu. Astfel, consumul energetic e de 1,04 kWh, iar cel de apă e de 11 litri per ciclu.
Nu e un aparat zgomotos deoarece nivelul de zgomot se situează undeva la 53 decibeli.
Aparatul e realizat ca să ţină. În acest sens are coşuri realizate din inox aşa încât acestea să nu ruginească.
Mai nou am văzut că se integrează tehnologii smart pe astfel de aparate, iar producătorul face referire la Simply Fi care presupune că poate fi controlat cu un telefon.
Vine cu 5 programe aşa încât să puteţi spăla diverse tipuri de vase (în funcţie de nivelul de murdărie).
Dacă doriţi să spălaţi într-un anumit interval orar atunci vă puteţi folosi de opţiunea de pornire întârziată care poate fi programată pentru 3, 6 sau 9 ore.
Având posibilitatea spălării unei cantităţi de până la 13 seturi se poate pune că aparatul e util acasă cât şi la un restaurant.

Per ansamblu acest model e foarte bun şi nu e cu nimic mai prejos decât o maşină de spălat rufe (acest brand fiind cunoscut în special pentru maşini de spălat rufe)… dpdv al calităţii.

Te-ar mai putea interesa