Candy CDIMN 4S622PS, model incorporabil 16 seturi

Mașina Candy CDIMN 4S622PS vine ca o alternativă la CDIN 4D620PB, diferențele dintre acestea putând fi văzute în această comparație. În esență, diferența constă în faptul că modelul de față are 12 programe față de 9 cât are modelul similar.

Dacă sunteți interesați de cost atunci trebuie să știți că acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim ce e mai bună pe piață de la Candy. Din poza de alături se poate vedea ca acest model este unul complet incorporabil, iar pe panoul de comandă care e situat pe muchia aparatului se poate vedea inscripția simply Fi care presupune că aparatul este unul smart.

Candy CDIMN 4S622PS

Păreri pro și contra

Modelul Candy CDIMN 4S622PS e pentru familii mai numeroase deoarece poate spăla o capacitate de maxim 16 seturi de vase. Acest lucru poate fi realizat cu unul dintre cele 12 programe, iar eficiența energetică este una bună deoarece vorbim despre clasa C.
Eticheta energetică este afișat un consum energetic la 100 de spălări de 76 de kWh, iar consumul de apă este de 11l pe ciclu. Se poate observa că este vorba despre un consum mai redus așa încât facturile la utilități să fie cât mai mici.
Aparatul poate fi operat de la panoul de comandă situat la interior sau de pe un telefon mobil pe care instalați aplicația aferentă. Acest ultim lucru este posibil datorită faptului că aparatul are conectivitate wifi. Nu este ceva deosebit la producătorul Candy deoarece majoritatea aparatelor de la ei au acest fel de conectivitate.
După cum scriam mai sus, acest model vine cu 12 programe. Printre acestea numărându-se Zoom 39 și Rapid 24. Primul presupune un program de spălare care durează 39 de minute și presupune că vasele sunt gata de folosit. Al doilea este un program care durează 24 de minute și spală la 50 de grade și este un program rapid. În cazul în care doriți să spălați vase care sunt cu mâncare întărită sau ceva de genul atunci puteți folosi programul Intensiv 75 grade care durează 130 minute.

De final trebuie să scriu despre acest model că este unul perfect pentru cei care vor să spele cantități mari de vase.

Te-ar mai putea interesa