Candy CDIM 3T623PR, model cu 16 seturi și control touch

Modelul Candy CDIM 3T623PR e unul care se adresează persoanelor interesate de ceva modern (poate fi controlat touch și e dotat cu wi-fi) și care să poată spăla o cantitate foarte mare de vase (până la 16 seturi de vase).

Acest aparat vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat italian care e ușor de folosit și poate fi incorporat în mobilă.
Din imaginea alăturată puteți vedea că aparatul e unul alb cu panou de comandă pe muchia interioară.


Păreri pro și contra

Având o capacitate de 16 seturi mașina de spălat vase Candy CDIM 3T623PR e una care e bună pentru o familie numeroasă ori pentru cineva care vrea să o folosească în scop comercial (la o pensiune, la un local etc).
Dimensiunile aparatului sunt unele normale, adică 82x60x56 ÎxLxA cm, iar din această cauză putem spune că nu diferă cu mult (din punct de vedere estetic) față de o mașină cu 12-13 seturi. Montajul nu va fi prea complicat deoarece aparatul are dimensiunile specificate, iar greutatea e modică de undeva la 38 kg.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul de 43 decibeli, fiind mai redus decât la alte modele. De exemplu, am văzut că la altele poate fi și de 48 dB.
Dacă doriți să spălați în anumite intervale orare atunci o să vă fie de ajutor programarea întârziată care se poate seta de la 1 la 23 ore. În acest fel spălați în cel mai convenabil interval orar dpdv financiar sau al timpului disponibil pentru odihnă.
Pe an acest aparat are un consum electric de 219 kWh iar cel de apă e de 2880 litri. Se poate vedea că are un consum energetic mic, motiv pentru care are clasa A+++ de eficiență energetică.
Despre Candy ca brand trebuie spus că e unul italian, fiind pe piață de foarte mult timp, iar produsele sale sunt unele de calitate. Acest brand precizează că la sfârșitul anilor 50 a inventat mașina de spălat rufe modernă cu încărcare frontală.

Te-ar mai putea interesa