Candy CDI9P50-S

Candy CDI9P50-S e un nou electrocasnic de tipul mașină de spălat vase incorporabilă de la Candy, iar principalele sale atuuri ar fi incorporabilitatea, posibilitatea de a spăla până la 9 seturi de vase, clasa A de eficiență energetică și un zgomot deloc mare. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în opinia mea și care ar putea fi considerat ca fiind unul caracteristic aparatelor incorporabile.

Aspect

Se poate vedea că e un model compact de culoare albă care nu arată deloc rău. Lățimea sa e de 45 centimetri, iar din această cauză poate fi incorporată fără mari probleme. Beneficiază și de un afișaj LED care vă ține la curent cu diferite informații importante. Din păcate, din imagine nu se vede că are niște piciorușe care pot fi reglabile pe înălțime. Ceea ce vreau să spun e că are.

Așa arată
Așa arată

Caracteristici tehnice

Vine cu posibilitatea spălării până la 9 seturi de vase ceea ce e destul de mult având în vedere e un model incorporabil și care trebuie să fie ceva mai mic decât unul normal. În ciuda faptului că se descurcă bine la spălare și uscare – are clasa A la aceste categorii – consumul de curent nu e delco mare, fiind de 0.8 kW per ciclu de spălare. Are numeroase programe și chiar o protecție împotriva scurgerii de apă numită Aquastop. Această protecție o întâlniți și la alte branduri cum ar fi Gorenje.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu ni;te dimensiuni optime așa încât să îl puteți incorpora complet; eficiența e bună la toate capitolele; vine de la un brand de încredere; fiabilitatea e una ridicată deoarece are o garanție de minim 2 ani care poate fi mărită la mai mult dacă dispuneți de mai mulți bani; beneficiază de programul de pornire întârziată.
Contra: clasa de eficiență energetică nu e A+; nivelul de zgomot nu e ideal.

Concluzie

Un astfel de aparat e un lux pentru acasă și o necesitate în cazul în care aveți o familie mare, o pensiune sau un mic restaurant. Cu modelul de față vă puteți concentra pe lucruri mai importante fără a pierde ore în șir cu spălarea vaselor.

Te-ar mai putea interesa