Candy CDI 1D952, mașină de spălat vase cu butoane tactile

Modelul numit Candy CDI 1D952 nu e foarte popular pentru a fost lansat recent și îl consider destul de competitiv, luând în calcul variantele disponibile pe piață. Acel panou nu e inclus la variantele incorporabile și e doar o imagine de prezentare pentru a vă face o idee despre cum ar arăta într-un mobilier alb. Aveți nevoie de panoul respectiv care imită mobilierul și un mâner care îl puneți orizontal pentru a deschide ușor ușa aparatului. Mai multe informații despre aparat găsiți în manualele incluse și nu veți regreta alegerea făcută.

Butoanele sale pot fi acționate cu ușurință pentru că sunt de tip touch, însă alegerea programului și a funcțiilor se poate face numai înainte de a închide ușa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt prezente multe programe pe panoul de control și aveți pictogramele lor care vă pot ajută să faceți alegere dorită. Nu se vede, dar coșul superior e reglabil pe înălțime pentru a face loc pentru anumite accesorii. Chiar și cu această capacitate, poate vreți să spălați puțin iar funcție de încărcare pe jumătate e perfectă.

Sunt valori destul de mici la consum și pot fi mai bune dacă discutăm de un un buget mai mare. În general, cele mai scumpe modele au cele mai bune clase de eficiență, însă nu cred că merită să cheltuiți atât de mult.

Păreri pro și contra

Coșurile sale sunt bine organizate pentru ca voi să le puteți încărca ușor, are un ciclu special denumit Smart Check-Up care verifică dacă totul e în regulă cu mașină, astfel ca voi să nu întâmpinați probleme. Când programul ajunge la etapa de uscare, se deschide automat ușa mașinii pentru a permite aerului să circule mai bine printre vase. Tot mai multe mașini au acel coș pentru tacâmuri care îl consider standard pentru că doar vrem să spălăm toate articolele folosite la masă.

Candy CDI 1D952 are o capacitate bună pentru o lățime de numai 45 cm și sunt foarte puține cu capacitate de 10 seturi, însă diferența e insesizabilă. Sunteți avertizați sonor când programul a luat sfârșit cu ajutorul unui indicator, la alte mașini e un indicator luminos.

Te-ar mai putea interesa