Candy CDG32/1SPX, plită pe inox cu 2 arzătoare

Plita din imaginea de jos are numai 2 arzătoare motiv pentru care e compactă și accesibilă. Puterea ei e de 4 kW că doar are un arzător mic și unul mare. Se numește Candy CDG32/1SPX și e o soluție de buget în caz că nu vă folosiți mult de plită și cuptorul e mult mai important. Sunt plite cu două arzătoare care sunt chiar mai accesibile decât aceasta însă brandul e important atunci când vă doriți un aparat care să-l folosiți mulți ani. Un brand cu experiență oferă aparate mai fiabile și mai bine echipate.

Modelele pe gaz sunt cele mai accesibile soluții iar una electrică în același buget nu oferă același randament, motiv pentru care mâncarea nu va fi gătită la fel de rapid și gustul nu e același. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model standard care se incorporează în blat, dar pot fi plite pe gaz care pot fi pusă oriunde însă nu se adresează vouă. Acele tipuri de plite sunt portabile și nu arată la fel de bine, plus că nu sunt oferite de un producător foarte popular.

Păreri pro și contra

Plita are o putere generoasă pentru dimensiunile sale și nu e singura soluție oferită de acest brand. Plitele pe gaz au un cost de utilizare scăzut comparativ cu cel al plitelor electrice, plus că și puterea plitei e importantă. Are o lățime mică și cu ea veți avea mai mult spațiu pe blat, deoarece o plită cu 4 arzătoare e de două ori mai lată. Din păcate prețul nu e pe jumătate, de aceea o plită clasică nu ar fi o variantă care ar trebui exclusă.

Candy CDG32/1SPX are un design argintiu elegant și grilajele sunt subțiri, deoarece sunt realizate dintr-un solid. Plita e realizată din oțel inoxidabil ca variantele mai mari și întreținerea ei nu va fi o problemă. Panoul de control e frontal și nu e atât de bine evidențiat deoarece e de aceeași culoare cu plita – gri. Mă refer la butoanele sale care au aprindere electrică integrată adică arzătoarele se aprind foarte ușor cu o singură mână.

Te-ar mai putea interesa