Candy CDD 2145 E, frigider double door

Candy CDD 2145 E e un frigider double door adică unul cu două uşi care beneficiază de clasă energetică A+. Datorită acestei eficienţe energetice are un consum anual de 217 kWh cu consum zilnic de 0,594 kWh.

Acest aparat vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi vine pe culoare albă. Din poza de alături puteţi vedea că la exterior nu are niciun buton, iar mânerele sunt unele integrate (producătorul menţionează că sunt şi unele confortabile). Producătorul menţionează că uşile pot fi montate cu deschiderea pe altă parte prin intermediul caracteristicii de uşi reversibile.

Păreri pro şi contra

Frigorificul Candy CDD 2145 E e unul cu o capacitate de 204 litri, fiind vorba despre un volum net. Partea de frigider are 168 litri brut, iar cea de congelator are 42 litri (tot brut). Dacă vi se pare că e un congelatr mic atunci există şi varianta achiziţionării unui congelator dedicat.
Iluminarea interioară se realizează cu LED, iar rafturile sunt realizate din sticlă. Aceste lucruri au un rol estetic şi practic. Iluminarea cu LED e una economică din punct de vedere a consumului energetic.
Partea de frigider are 3 rafturi la uşă şi tot atâtea la interior. De asemenea are un raft pentru ouă şi un compartiment pentru salete.
Partea de congelator are 0 sertare de congelare, existând un compartiment împărţit în două de un raft.
Dacă se întrerupe curentul atunci alimentele nu se vor altera întrucât aparatul are o autonomie de 15 ore.
Dimensiunile sunt unele optime pentru plasarea sa într-o dabara joasă deoarece acestea sunt de 143x55x55 îxlxa cm.
Din păcate nu e un aparat cu No Frost (sistem de răcire care nu produce gheaţă), de aici şi costul mic de achiziţie. Procesul de dezgheţare pentru frigider şi congelator e unul manual.
În general sunt persoane preocupate de nivelul de zgomot al unui astfel de aparat, acest având 40 decibeli. În acest fel se poate spune că nu e gălăgios, fiind un nivel de zgomot normal pentru un astfel de aparat.

Alegând un astfel de aparat faceţi o alegere bună deoarece e un brand italian prezent pe piaţă de vreo 75 ani şi cunsoscut pentru maşinile sale de spălat calittive.

Te-ar mai putea interesa