Candy CDCF6E

Mașina de spălat vase Candy CDCF6E e un model compact motiv pentru care are o capacitate de spălare mică – 6 seturi. Pentru dimensiunile sale, capacitate a de 6 seturi mi se pare suficientă. Nu sunt multe astfel de modele care ocupă puțin spațiu în bucătărie, iar instalarea sa nu e o problemă. Puteți să o instalați sub sau pe blat deoarece dimensiunile sale sunt reduse. Având în vedere designul său și cum e realizat mânerul său, ar trebui să o instalați undeva mai sus. Panoul de control e unul cu control electronic care ușurează utilizarea sa. Alternative sunt destul de puține deoarece nu există multe modele compacte. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Arată bine chiar și pe alb, dar probabil mulți dintre voi ați fi dorit ca acesta să fie pe inox. Mânerul e unul mic și are o formă confortabilă.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea sa de 6 seturi nu joasă un rol prea important deoarece e un model compact și mic care probabil aveți nevoie neapărat în special dacă renovați bucătăria și ați ales un mobilier mai elegant. Clasele de eficiență e A+ la consumul energetic, A la uscare și A la spălare. Controlul e unul electronic deoarece are un ecran LED și butoanele corespunzătoare.

Programele și funcțiile disponibile pe acesta sunt cele standard și nu oferă alte funcții speciale: intensiv, bio/eco, normal și rapid. Temperatura poate fi setată în funcție de nivelul de murdărie de pe vase și aveți la dispoziție 5 nivele. Panoul de control are programare întârziată, indicator sare și indicator terminare program. Nu vine cu multe accesorii ci doar cu acel compartiment pentru sare. Consumul de apă e undeva la 9 litri /ciclu de spălare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: model compact din punct de vedere al dimensiunilor aparatului, consum mic de energie, rezultate pe măsura așteptărilor, ușor de folosit, e destul de ieftină comparativ cu alte aparate de spălat vase și destule funcții.

Minusuri: nimic la un așa preț.

Concluzie

Acest Candy CDCF6E e o alegere bună pentru cei ce-și doresc un aparat electrocasnic compact pentru spălarea vaselor. Îl pot considera suficient de bun chiar și pentru o familie deoarece 1 set presupune un număr mare de farfurii și tacâmuri. Alternative sunt destule, dar cred că v-am spus și anterior, dar dacă vreți neapărat un model compact, oferta e destul de limitată.

Te-ar mai putea interesa