Candy CDCF6E

Mașina de spălat vase Candy CDCF6E e un model compact motiv pentru care are o capacitate de spălare mică – 6 seturi. Pentru dimensiunile sale, capacitate a de 6 seturi mi se pare suficientă. Nu sunt multe astfel de modele care ocupă puțin spațiu în bucătărie, iar instalarea sa nu e o problemă. Puteți să o instalați sub sau pe blat deoarece dimensiunile sale sunt reduse. Având în vedere designul său și cum e realizat mânerul său, ar trebui să o instalați undeva mai sus. Panoul de control e unul cu control electronic care ușurează utilizarea sa. Alternative sunt destul de puține deoarece nu există multe modele compacte. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Arată bine chiar și pe alb, dar probabil mulți dintre voi ați fi dorit ca acesta să fie pe inox. Mânerul e unul mic și are o formă confortabilă.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea sa de 6 seturi nu joasă un rol prea important deoarece e un model compact și mic care probabil aveți nevoie neapărat în special dacă renovați bucătăria și ați ales un mobilier mai elegant. Clasele de eficiență e A+ la consumul energetic, A la uscare și A la spălare. Controlul e unul electronic deoarece are un ecran LED și butoanele corespunzătoare.

Programele și funcțiile disponibile pe acesta sunt cele standard și nu oferă alte funcții speciale: intensiv, bio/eco, normal și rapid. Temperatura poate fi setată în funcție de nivelul de murdărie de pe vase și aveți la dispoziție 5 nivele. Panoul de control are programare întârziată, indicator sare și indicator terminare program. Nu vine cu multe accesorii ci doar cu acel compartiment pentru sare. Consumul de apă e undeva la 9 litri /ciclu de spălare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: model compact din punct de vedere al dimensiunilor aparatului, consum mic de energie, rezultate pe măsura așteptărilor, ușor de folosit, e destul de ieftină comparativ cu alte aparate de spălat vase și destule funcții.

Minusuri: nimic la un așa preț.

Concluzie

Acest Candy CDCF6E e o alegere bună pentru cei ce-și doresc un aparat electrocasnic compact pentru spălarea vaselor. Îl pot considera suficient de bun chiar și pentru o familie deoarece 1 set presupune un număr mare de farfurii și tacâmuri. Alternative sunt destule, dar cred că v-am spus și anterior, dar dacă vreți neapărat un model compact, oferta e destul de limitată.

Lasă un comentariu