Candy CCTUS 542WH, congelator cu mâner cromat

Congelatorul Candy CCTUS 542WH este unul dintre puținele variante cu volum sub 100 litri. Acesta e similar cu frigiderele de tip minibar deoarece nu sunt foarte înalte și pot fi puse chiar sub blatul din bucătărie. Are aceeași înălțime cât o mașină de spălat, deci ați putea înlocui mașina cu acest congelator, dacă doriți să faceți acest lucru. Interiorul e compartimentat ca la oricare alt congelator și astfel mirosurile nu se vor amesteca. Oricum, mă gândesc că veți pune alimentele în pungi sau recipiente de plastic. Se pot pune multe în el comparativ cu un congelator incorporat. 

Modele mici nu vin cu sistem de răcire gene NO Frost pentru că și așa nu consumă foarte multă energie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Volumul net total al acestui model e de 82 litri și acesta e împărțit pe compartimente, iar cel mai jos compartiment e și cel mai mare. Clasa de eficiență energetică e aceeași ca la majoritatea aparatelor de pe piață – Clasa A+. Consumul se raportează la volumul total al aparatului, astfel că un model mai mare consumă cu 50-100% mai mult, doar că există și cele cu No Frost. Acest sistem de energie reduce formarea de gheață de la interior și sistemul de dezghețare e automat.

Nu e chiar silențios și nici nu putea fi deoarece congelatoarele și lăzile frigorifice sunt mai zgomotase decât frigiderele sau combinele frigorifice (în special în timpul congelării).

Păreri pro și contra

Un astfel de model nu poate fi scump, are un consum foarte mic de energie (mai mare decât cel al unui frigider), arată destul de bine cu acel mâner cromat. Nu prea aveți ce să-i reproșați deoarece în acest buget nu-i lipsește nimic.

Candy CCTUS 542WH e un aparat frigorific mic care poate fi util ori de câte ori vreți să conservați mai bine alimentele, adică pentru o perioadă mai îndelungată. În general, acesta poate fi folosit în sezonul rece dar există și excepții. Dacă nu aveți timp să faceți zilnic cumpărături, atunci e bine să congelați carnea și să puneți la rece alimentele deja congelate.

Lasă un comentariu