Candy CCTUS 482WH, congelator mic cu mâner argintiu

Congelatorul Candy CCTUS 482WH e un model mic dar atractiv datorită caracteristicilor tehnice, finisajelor și prețului. Acest brand e unul destul de popular deoarece oferă soluții fiabile și eficiente de mulți ani. Mânerul său iasă destul de bine în evidență deoarece e argintiu, iar aparatul e pe alb. Din poza de jos se vede bine cam cât încape în acest model și nu e chiar cât unul incorporat deoarece nu e la fel de lat – 50 cm.

Sunt destul de multe parate frigorifice de dimenisuni reduse și puteți găsi chiar și frigidere așa de mici. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Congelatorul de sus are o clasă de eficiență A+ care e satisfăcătoare pentru un astfel de aparat. Doar aparatele mari cu No Frost au o clasă A++, dar oricum nu cred că vă interesează un aparat care să fie prea înalt. E foarte important să economisiți energie și cu un aparat second hand nu veți face o alegere inspirată. Modelul de sus beneficiază de o garanție generoasă și poate prindeți o promoție cu garanție și mai bună.

Interiorul e împărțit pe compartimente și sunt destul de încăpătoare, dar nu cred că v-ați putea descurca doar cu acesta (pentru cei cu o familie de 3-5 persoane). E normal să fie mai zgomotos decât un frigider deoarece acesta are o sarcină mai dificilă – congelează.

Păreri pro și contra

Acesta aparat nu consumă mult chiar dacă se ocupă de congelarea alimentelor. Poate că nu e cel mai mare de pe piață dar poate vreți unul care poate fi pus sub blat în bucătărie sau într-o cămară. Puteți pune diverse deasupra deoarece construcția sa e destul de rigidă.

Candy CCTUS 482WH poate fi un ajutor pentru cei care au deja un frigider și congelatorul se umple destul de des, iar un congelator suplimentar ar fi ideal. În acesta puteți pune alimentele care le veți folosi în perioada următoare. Nu are nevoie de sisteme de răcire avansate deoarece diferența de consum nu era vizibilă iar curățarea interiorului nu va fi o provocare cu un volum atât de modest.

Te-ar mai putea interesa