Candy CCOLS 5144WH, frigider fără congelator

Acest frigider Candy CCOLS 5144WH e un model cu o singură ușă, iar la interior se poate observa că vine fără congelator. Nu sunt foarte multe modele fără acel compartiment deoarece nu sunt mulți utilizatori cu lăzi frigorifice sau congelatoare clasice. E vorba de un aparat frigorific compact care poate fi pus oriunde și e destul de silențios. Îmi place la aceste modele că oferă mai multe suporturi pe ușă pentru sticle de diferite dimensiuni, dar pot fi puse și lactate. E suficient spațiu în interior chiar dacă aparatul e de 55 cm și rafturile pot fi ajustate pentru a face mai mult loc.

Dacă nu aveți o ladă frigorifică sau un congelator, puteți lua în calcul modele de la acest brand care sunt atractive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul total al acestui aparat e de 250 litri care nu e împărțit pe compartimente deoarece nu are două uși și nici congelator. Consumul de energie e reduc că doar are o clasă de eficiență energetică A++. Mai precis, e vorba de un consum anual de numa 103 kWh, iar pe zi e nesemnificativ – 0.28 kWh.

Dezghețarea aparatului e automată și nu are nevoie de tehnologii de răcire mai avansate, dar puteți lua în calcul un frigider premium dacă vă permite bugetul. În general, modele pe alb sunt ceva mai accesibile decât cele pe inox dar depinde și de preferințe sau restul aparatelor din bucătărie.

Păreri pro și contra

E vorba de un aparat care ocupă destul de puțin spațiu, are un consum redus de energie, prețul e competitiv și interior destul de spațios. Interiorul e destul de bine iluminat pentru că are iluminare cu LED și sunt prezente rafturi din sticlă securizată, care sunt ceva mai ușor de curățat și arată mai bine. Mai toate aparatele noi au iluminare cu tehnologie LED pentru că au un consum mai redus și iluminarea e mai puternică, dar nu vă orbește.

Candy CCOLS 5144WH are un design clasic pe alb, cu mâner vertical argintiu și se poate pune o vază cu flori deasupra dacă vreți arate și mai bine.

Te-ar mai putea interesa