Candy CCHE210E

E vară și dacă ai un magazin ori mulți porci atunci cred că ar trebui să te intereseze o ladă frigorifică cum e lada frigorifică Candy CCHE210E. Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și o alternativă ar fi un model CCHE210 care în mod normal ar trebui să coste mai puțin, dacă mai e în oferta magazinelor.

Poze

Se poate vedea că arată foarte mult precum modelul CCHE210 și asta deoarece e o variantă îmbunătățită a acestuia. Arată bine, însă nu știu cât de mult vă interesează acest aspect. Eu cred că cel mai mult vă interesează că e performant la ținut la rece. Trebuie spus că e un aparat frigo destul de mare deoarece are un volum net de 180 litri și acest volum e corespunzător congelatorului… lada frigorifică până la urmă e un congelator.

Deschisă
Închisă

Specificaţii tehnice

Din păcate nu are sistem No Frost și din această cauză dezghețarea se produce manual, mai bine spus trebuie făcut manual. Însă, nu e un procedeu prea complicat. Vine cu un compresor, dar trebuie știut că există și modele cu două compresoare… care costă dublu. Dacă se întrerupe curentul atunci trebuie știut că autonomia sa e de 20 de ore și alimentele nu se vor alterna, deci e perfectă pentru depozitat înghețată.

Păreri pro şi contra

Pro: în momentul de față e la promoție; prețul nu e deloc mare; arată decent, mai mult decât decent; fiabilitatea sa e una foarte bună deoarece are o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mai mult, iar autonomia vă va face să nu pierdeți bani deoarece alimentele nu se vor strica dacă se va întrerupe curentul; consumul de curent e unul mic (189 kWh pe an) și de aceea are clasa de eficiență energetică A+
Contra: nu are No Frost.

Concluzie

Această ladă CCHE210E e unul de nota 9+ înspre 10 și e numai de recomandat. Dacă avea și acel No Frost atunci era de nota 10, dar această tehnologie nu știu dacă poate fi implementată cu succes în lăzile frigo datorită construcției lor. Mie nu mi se pare că ar fi scump, dar dacă sunteți în căutarea a ceva mai ieftin atunci ar trebui să aruncați un ochi pe aici.

Te-ar mai putea interesa