Candy CCHE 200, ladă frigorifică cu dezghețare manuală

Lada frigorifică Candy CCHE 200 e una dintre cele mai accesibile modele de pe piață sau cu cel mai bun raport volum/preț. Cam toate au dezghețare manuală dar sunt lăzi chiar și cu dezghețare automată dacă au sistem de răcire No Frost. Se poate observa din poza de jos că are control mecanic iar cele indicatoare arată când funcționează cu un consum normal și când congelează (temperatura interioară e ridicată). Unele oferă un indicator suplimentar dar și așa nu cred că vă pierdeți timpul cu acestea, ideea e să funcționeze corect.

Sunt disponibile destul de multe lăzi, dar aceasta o consider suficient de încăpătoare și accesibilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul total e de 205 litri și e cel net că doar interiorul nu e compartimentat ca la congelatoare. Nu cred că mai sunt aparate frigorifice care să nu aibă o clasă de eficiență energetică A+, dar aceasta poate fi îmbunătățită cu un sistem de răcire avansat. Din păcate nu sunt multe lăzi frigorifice cu No Frost pentru că sunt mai scumpe și mulți își doresc un parat accesibil.

E normal să aibă o capacitate de congelare peste medie în acest buget, că altfel nu cred că ați alege-o. E vorba de o capacitate de 17 kg la 24 de ore, iar congelatoarele incorporate au o capacitate pe jumătate (în cazul combinelor mai performante).

Păreri pro și contra

Nu ocupă mult spațiu deoarece are o lungime de 95 cm și o adâncime de 61 cm. Spun asta deoarece am văzut lăzi frigorifice mult mai mari, iar aceasta face parte din segmentul mijlociu. Modelele mai mari oferă mai multe coșuri superioare pentru că sunt mai late. Arată destul de bine și designul e același la multe modele chiar dacă sunt oferite de alți producători, dar trebuie să menționez că arată mai bine în realitate decât în poze.

Candy CCHE 200 e un aparat care nu-l veți pune chiar în bucătărie ci mai degrabă într-o cameră unde nu vă va încurca. Oricum, acest aparat poate fi folosit când congelatorul combinei sau frigiderului e plin sau nu mai face față. În perioada iernii devine utilă, dar nu e o regulă.

Te-ar mai putea interesa