Candy CCHA210

Lada frigorifică Candy CCHA210 e una de dimensiuni mici deoarece are un volum de numai 180 de litri şi cu clasa A pentru eficienţă energetică. Deci dacă nu aveţi un buget prea grozav sau pur şi simplu vă ajunge un aparat frigorific cu o capacitate de 180 de litri, nu văd de ce nu optaţi pentru acesta. Poate fi de folos în caz că sunteţi o persoană ocupată şi nu puteţi cumpăra zilnic alimente. Spun asta deoarece vine cu funcţie de super-congelare şi cu o capacitate mare de congelare. Datorită volumului generos şi a acestor caracteristici speciale, puteţi cumpăra alimente cât pentru o lună şi să le puneţi în această ladă. Sunt destul de puţine modele pe piaţă şi de aceea vă pot recomanda şi un frigider de la acest producător – CFD2450. V-am recomandat un frigider, deoarece nu aveţi nevoie de un congelator mare ca şi al combinele frigorifice. CCHA210 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată

Specificații tehnice

E un aparat frigorific dedicat depozitării alimentelor şi astfel dacă nu aveţi un frigider cu congelator mic, nu veţi da greş cu un astfel de electrocasnic. Volumul net e de 180 de litrii, care e un volum decent pentru acel preţ. După cum bine ştiţi, lăzile frigorifice nu au sistem de dezgheţare automat (în special dacă e vorab de modelel accesibile) dar sistem de răcire No Frost (în general, îl veţi găsi la combine). Clasa de eficienţă energetică A se poate observa în consul său (cu circa 15-20% mai mic decât la clasa B). Capacitatea de congelare la 24 de ore e de circa 17 ore (de 3-4 ori mai mare decât la congelatoarele combinelor).

Candy CCHA210 e un model pe alb şi dotat cu iluminare inferioară. În funcţie de suprafaţa pe care urmează a fi pus, are picioare ajustabile. Capacul e destul de echilibrat astfel încât se deschide uşor. Probabil cea mai importantă caracteristică, e funcţia de super-congelare (super-freeze).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: accesibilă, compactă, eficientă, destul de utilă şi nu necesită cine ştie ce cunoştinţe (deci nu sunteţi obligaţi să citiţi manualul de utilizare).

Minusuri: nu am ce să-i reproşez.

Concluzie

Odată cu achiziţia acestei lăzi frigorifice Candy CCHA210, se poate opta pentru 1/2 ani de extra-garanţie, deci aveţi posibilitatea să-i măriţi garanţia. Dar nu cred că e cazul pentru acesta, numai dacă o achiziţionaţi pentru magazinul dumneavoastră (adică să fie mai solicitată). În rest, Candy CCHA210 e un aparat foarte bun şi compact care poate să fie mai de folos decât o combină frigorifică.

Te-ar mai putea interesa