Candy CCHA210

Lada frigorifică Candy CCHA210 e una de dimensiuni mici deoarece are un volum de numai 180 de litri şi cu clasa A pentru eficienţă energetică. Deci dacă nu aveţi un buget prea grozav sau pur şi simplu vă ajunge un aparat frigorific cu o capacitate de 180 de litri, nu văd de ce nu optaţi pentru acesta. Poate fi de folos în caz că sunteţi o persoană ocupată şi nu puteţi cumpăra zilnic alimente. Spun asta deoarece vine cu funcţie de super-congelare şi cu o capacitate mare de congelare. Datorită volumului generos şi a acestor caracteristici speciale, puteţi cumpăra alimente cât pentru o lună şi să le puneţi în această ladă. Sunt destul de puţine modele pe piaţă şi de aceea vă pot recomanda şi un frigider de la acest producător – CFD2450. V-am recomandat un frigider, deoarece nu aveţi nevoie de un congelator mare ca şi al combinele frigorifice. CCHA210 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Aşa arată

Specificații tehnice

E un aparat frigorific dedicat depozitării alimentelor şi astfel dacă nu aveţi un frigider cu congelator mic, nu veţi da greş cu un astfel de electrocasnic. Volumul net e de 180 de litrii, care e un volum decent pentru acel preţ. După cum bine ştiţi, lăzile frigorifice nu au sistem de dezgheţare automat (în special dacă e vorab de modelel accesibile) dar sistem de răcire No Frost (în general, îl veţi găsi la combine). Clasa de eficienţă energetică A se poate observa în consul său (cu circa 15-20% mai mic decât la clasa B). Capacitatea de congelare la 24 de ore e de circa 17 ore (de 3-4 ori mai mare decât la congelatoarele combinelor).

Candy CCHA210 e un model pe alb şi dotat cu iluminare inferioară. În funcţie de suprafaţa pe care urmează a fi pus, are picioare ajustabile. Capacul e destul de echilibrat astfel încât se deschide uşor. Probabil cea mai importantă caracteristică, e funcţia de super-congelare (super-freeze).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: accesibilă, compactă, eficientă, destul de utilă şi nu necesită cine ştie ce cunoştinţe (deci nu sunteţi obligaţi să citiţi manualul de utilizare).

Minusuri: nu am ce să-i reproşez.

Concluzie

Odată cu achiziţia acestei lăzi frigorifice Candy CCHA210, se poate opta pentru 1/2 ani de extra-garanţie, deci aveţi posibilitatea să-i măriţi garanţia. Dar nu cred că e cazul pentru acesta, numai dacă o achiziţionaţi pentru magazinul dumneavoastră (adică să fie mai solicitată). În rest, Candy CCHA210 e un aparat foarte bun şi compact care poate să fie mai de folos decât o combină frigorifică.

Lasă un comentariu