Candy CCE4T620DS, combină cu conectivitate Wi-Fi

Una dintre puținele modele de la Candy care au conectivitate WiFi, este acest Candy CCE4T620DS. Este vorba de o combină frigorifică destul de mare și destul de dotată. Aș putea spune că nu prea sunt multe modele mai de top de la acest brand. Dacă ne uităm puțin peste specificații, veți vedea că excelează la multe capitole – eficiență, performanță și funcționalitate. Evident că nu poate fi accesibilă cu toate acele dotări, iar o listă cu ele voi face mai jos.

Prețul său este destul de bun chiar dacă este mai mare comparativ cu restul, dar a rămas un model destul de competitiv și se poate vedea dacă-l comparați cu restul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Merită aleasă în special că are tehnologie No Frost (mai bună decât Less Frost de pe Fram FC-VRL268BGF+), adică vă puteți bucura de un interior fără gheață, deoarece dezghețarea este automată iar voi puteți scoate ușor orice pungă din congelator, plus că nu mai trebuie să curățați periodic. Împreună cu aceasta funcționează o tehnologie nouă care distribuie uniform aerul rece (Circle+), iar aceasta este prezentă la frigider unde este avem și cel mai mare spațiu.

Interiorul este bine organizat îmi place că suporturile de pe ușă sunt generoase, iar cele de la mijloc sunt divizate, astfel că puteți pune mai multe recipiente, de diferite mărimi. Tot la interior vedem și acel sertar pentru fructe și legume denumit Cool Box, care are sistem de control al umidității și al gradului de răcire.

De pe eticheta energetică vedem una dintre cele mai bune clase energetice pentru această categorie de aparate – D. Aceasta se oferă pentru un interval e consum, iar în cazul aparatului de mai sus vorbim de un consum anual de numai 211 kWh (cât a unui frigider mic).

Concluzie

Candy CCE4T620DS este un aparat Smart dar trebuie să folosiți aplicația mobilă pentru a vă bucura de numeroasele funcții care vi le oferă. Volumul este satisfăcător pentru cât costă și se poate vedea din imagine că are o adâncime mai mare de 60 cm, astfel că și rafturile vor fi mai mari.

Te-ar mai putea interesa