Candy CCE3T618FB, model negru cu No Frost

Candy CCE3T618FB e un aparat frigorific de culoare neagră pentru acele persoane care-și doresc ceva cu aspect deosebit și tehnologie nouă. Având No Frost nu o să vă pierdeți timpul cu dezghețarea, iar funcția „super răcire” ajută la accelerarea procesului de răcire.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere.
Din imaginea de alături se poate vedea că are un design minim cu mânere integrate. Panoul de comandă e localizat la interior așa încât la exterior să fie cât mai simplu.

Păreri pro și contra

Modelul acesta Candy CCE3T618FB vine cu multe lucruri pozitive, printre care cele mai importante sunt următoarele:
– Are Total No Frost, adică nu o să pierdeți timpul cu dezghețatul frigiderului pro congelatorului.
– Vine cu clasa F de eficiență energetică, adică un consum anual de 319 kWh.
– Dimensiunile sunt unele medii, adică de 60x66x185 lxaxî cm.
– Interiorul arată bine și are o compartimentare bine realizată. Discutăm despre rafturi din sticlă, iar compartimentarea e realizată cu multe compartimente și rafturi.
– Ușile sunt unele de tip reversibile, iar din această cauză se poate regla sensul deschiderii în ce parte doriți.
Nu dispune de dozator de apă și nici de facilități smart (de interacționare de pe un telefon mobil sau ceva de genul).

De final trebuie să scriu că acest model se va dovedi perfect într-o locație în care mobilierul și restul aparatelor sunt negre ori de culoare închisă.
Producătorul Candy e unul italian și face parte din familia Haier. Produsele acestora sunt unele de calitate superioară, iar din această cauză sunt considerate premium.
Haier are o fabrică și în România (în jud Prahova) și acolo produce frigorifice din 2021. E posibil ca acest aparat să fie produs în țara noastră.