Candy CCE3T618EB, review combină pe negru

Candy CCE3T618EB e o nouă combină frigorifică pentru acele persoane interesate de ceva cu capacitate mare, consum redus de curent și disponibil pe culoarea neagră.
Acest model vine de la producătorul italian Candy care aparține de Haier. Acesta din urmă având fabrică chiar și în țara noastră.

Modelul acesta din gama Fresco are total No Frost Circle +, wifi și alte lucruri utile. Capacitate acestui model e una de 341 L, fiind vorba despre un volum net.
Deoarece are clasa E de eficiență energetică consumul aparatului este 36 procente mai mic decât al unuia cu clasa G. Mai exact, consumul anual de curent este undeva la 256 kWh.
Modelul de față vine le un preț bun Vezi prețul special de azi », iar în opinia mea raportul dintre preț și dotări e unul foarte bun.

Printre lucrurile avantajoase se numără faptul că are No Frost la frigider și congelator, eficiență energetică bună și posibilitatea controlării de pe telefon. Prin faptul că are No Frost înseamnă că nu pierdem timpul cu dezghețarea întrucât acesta este un proces automat. mai mult de atât, modelul acesta are Circle+ care presupune că alimentele rămân proaspete mai mult timp adică cu undeva la 40% mai mult.
Aparatul poate fi controlat de la panoul de comandă sau de pe telefon. Dacă alegeți ultima variantă atunci trebuie să instalați aplicația hOn. Aceasta este una caracteristică electrocasnicelor Haier.
Un alt avantaj care nu trebuie trecut cu vederea fapt că producătorul oferă o garanție de cinci ani. pentru a beneficia de acest lucru trebuie să înregistrați aparatul pe website-ul producătorului. Însă trebuie să fac mențiunea că această garanție de cinci ani este una promoțională adică cu durată limitată.

Singurul lucru care ar putea fi considerat un dezavantaj verifică eficiență energetică e doar clasa E. Însă acest lucru a reflectat și în prețul mic.

Per ansamblu recomandă acest model Candy CCE3T618EB celora care vor neapărat un aparat de culoare neagră care să arate bine și să fie echipat cu No Frost.

Te-ar mai putea interesa