Candy CCE16X

Candy se pricepe de minune la realizarea aparatelor electrocasnice, iar un aparat care nu trebuie s lipsească absolut din nicio bucătărie e o hotă. Un model foarte bun e această hotă incorporabilă Candy CCE16X care nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi → și pe acești bani primești un electrocasnic de top cum e și CBT66X.

Poze

Candy CCE 16X arată precum în imaginea de alături având o culoare inox și e de tip turn. Deoarece e mai înaltă o să fie numai bună pentru bucătăriile înalte. Vine cu un motor, dar tot e un model destul de bun și probabil datorită acestui lucru are un preț mai mic. Butoanele pentru reglarea puterii sunt poziționate frontal așa încât să poată fi accesat ușor. Aspectul e de top și o să vă facă bucătăria mai aspectuoasă și modernă în același timp.

Așa arată

Specificaţii tehnice

CCE16X are un singur motor de 150 W, dar are două lămpi de 40W fiecare care-ți vor lumina „calea”. Filtrul e de două tipuri, adică metalic și de carbon. Puterea hotei, și aici mă refer la cea de absorbire, e de 450 mc/h, iar această putere poate fi ajustată prin intermediul celor 3 trepte de viteză. Comandarea nu e mecanică, ci electronică și asta poate fi considerată ca un plus.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; prețul e unul ok în condițiile în care și raportul dintre calitate și preț e și el de nota 10; garanția normală e de 2 ani, dar poate fi mărită la 3 ori 4 ani pe bani puțini; culoarea e una plăcută fiind gri, iar acest lucru ne arată că vorbim despre un produs electro premium; controlul e electronic și asta e un avantaj față de modelele cu control mecanic deoarece va fi mai ușor de mânuit.
Contra: putea veni cu două motoare.

Concluzie

Dacă ai un restaurant ori vrei o hotă ok pentur acasă atunci acest model ar fi recomandarea mea sau dacă nu atunci ar trebui să alegi modelul CBT 66X care vine de la același producător, dar are un preț ceva mai mic… nu cu mult. Utilizarea nu e deloc complicată deoarece are doar câteva butoane care pot fi accesate foarte ușor.

Un comentariu la „Candy CCE16X”

Lasă un comentariu