Candy CCE 17/2X, hotă în formă de șemineu

Hota Candy CCE 17/2X nu e singura variantă care arată așa, mai sunt și alte branduri care oferă astfel de modele. Există hote și în stil rustic, dar poate sunteți atrași mai mult de stilul modern. Hotele moderne au un finisaj pe inox, negru sau chiar alb, pe când cele rustice sunt pe culori retro. E foarte important aspectul ei atunci când vreți să o asortați cu restul aparatelor din bucătărie. Oricum, dacă ați avut mobilier suspendat, trebuie să renunțați la o bună parte din el pentru că hota de jos are o lățime de 70 cm.

Din poza de jos se vede că are o formă mult diferită de cea standard și nu e ca mult alte modele decorative, ci e de tip șemineu (liniile sunt mai drepte). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Această hotă dispune de un singur motor care are o putere considerabilă – 150 W. Lămpile prezente pe această hotă sunt destul de puternice și nu trebuie să fie neapărat LED pentru ca plita să fie bine iluminată.

Cele trei trepte poate fi alese cu ajutorul butoanelor de pe panoul de control care sunt de tip push in-push out (ca la hotele clasice). Filtrul metalic poate fi întreținut ușor deoarece e unul lavabil și același e prezent la multe alte hote, iar demontarea e destul de simplă pentru că nu se folosește o șurubelniță cum era în cazul hotelor clasice.

Păreri pro și contra

Beneficiază de o ieșire pentru un burlan de 150 mm pentru că e mai performantă decât una standard sau compactă (telescopică). Poate fi folosită cu ușurință deoarece are puține funcții și panoul de tip digital e prezent doar la modelele premium care costă mai mult. Acest brand oferă aparatele fiabile și competitive de ceva ani, iar voi puteți opta cu încredere pentru cel de sus.

Candy CCE 17/2X e un aparat care costă destul de puțin și oferă destul de multe (performanță, fiabilitate, eleganță). Capacitatea de absorbție e destul de mare la acest model și e conformă cu prețul, dar poate fi ajustată în funcție de necesități pentru ca hota să nu fie prea zgomotoasă.

Te-ar mai putea interesa