Candy CCE 16/2X, hotă șemineu ieftină pe inox

Hotele decorative devin tot mai populare pentru că toți ne dorim bucătării cât mai moderne și bucătăriile nu se mai echipează cu atâta mobilier. Candy CCE 16/2X e o recomandare care o pot face în acest buget datorită puterii de absorbție, designului, eficienței și dimensiunilor sale. Acest producător de electrocasnice oferă cuptoare și plite care se pot potrivi cu această hotă și nu aveți nevoie de un buget foarte mare. Panoul de control e același la mai toate hotele și mă refer la butoanele de tip push in – push out (același ca la hotele clasice).

Costă destul de puțin pentru ce oferă și arată foarte bine alături de o plită cu același finisaj. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar și cu un singur motor, hota își face bine treaba și se pare că poate absorbi cel mult 380 mc/h. Această capacitate trebuie să fie principalul criteriu de alegere a hotei potrivite deoarece trebuie să țineți cont de metrii cubi de aer din încăpere, dar eu zic că e de ajuns cea de sus pentru că se mai poate deschide un geam din când în când și poate nu faceți mult abur sau miros.

Lămpile sunt de 28W fiecare și oferă o lumină caldă pe când cele LED oferă o lumină puternică care poate v-ar deranja. Oricum, acestea pot fi schimbate dacă nu vă plac.

Păreri pro și contra

Chiar arată bine și iluminează excelent plite cu acele două lămpi. Nu optați pentru cele care au lămpi în partea din spate deoarece nu vor ilumina prea bine panoul de control al plitei și zona din jurul ei. Filtrul metalic poate fi spălat ca multe altele și e bine să-l mențineți curat pentru ca hota să funcționeze în parametrii optimi. E puțin cam zgomotoasă, dar numai în treapta superioară și trebuie să fie la înălțimea corespunzătoare față de plită, altfel nu va absorbi prea bine aburul și mirosurile.

Ca multe alte modele performante, și acest Candy CCE 16/2X are o ieșire pentru burlan de 150 mm. Dar voi puteți pune și o reducție dacă nu vreți să mai spargeți peretele pentru o ieșire mai mare.

Te-ar mai putea interesa