Candy CCBS 6182XH, combină cu dezghețare automată

Pentru cei interesați de o combină frigorifică ok recomand acest model Candy CCBS 6182XH întrucât are un volum mare de 300 litri, clasa A+ (de eficiență energetică) și dezghețare automată a frigiderului.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul ok din toate punctele de vedere. Culoarea sa e inox, și acest lucru ne oferă o senzație de premium.

Combina Candy CCBS 6182 XH

Avantaje

Cel mai important lucru la acest model e prezența No Frost care presupune că nu se produce gheață.
Mânerele aparatului sunt unele rezistente, fiind realizate din metal. Același lucru poate fi spus și despre rafturile frigiderului care sunt din sticlă cu bordură frontală metalică.
Partea de frigider e una cu 3 rafturi și cu 4 suporturi la ușă. Are și Fresh box XXL pentru păstrarea legumelor și fructelor. Se poate vedea de aici cât de bine e realizat la interior.
Consumul de curent e unul mic de 268 kWh pe an, și 0,734 kWh la 24 de ore.
Vine cu uși reversibile așa încât să putem monta aparatul unde dorim. Deschiderea standard fiind pe dreapta.
Partea de congelator e una ok deoarece are un volum de 81 litri și 3 compartimente. Capacitatea de congelare a acestuia e de 4 kilograme la 24 de ore.

Dezavantaje

Nu dispune de Multiflow, adică de distribuirea aerului rece pe mai multe căi. Acesta nu e un inconvenient major.
Mi-ar fi plăcut dacă ar fi avut mânere integrate așa încât să fie „mascate”.

Concluzie

Candy CCBS 6182XH e un model pentru cei care apreciază calitatea și vor un produs de calitate superioară realizat în Europa.
Dacă nu știți mare lucru despre brandul Candy atunci trebuie să vă spun că e unul italian cu o foarte lungă istorie (prima lor mașină de spălat datează din 1945).
Fiabilitatea aparatului e una ok, iar la nevoie poate fi mărită la mai mult cu extra garanția plus. Fiabilitatea e dată de brandul cu vechime, de garanția îndelungată și de faptul că aparatul e robust.
Nici nu e greu de montat având o greutate redusă de 60 kilograme. Deci, două persoane solide îl vor deplasa ușor.

Te-ar mai putea interesa