Candy CBWM 814D-S, model incorporabil clasa A3+

Candy CBWM 814D-S e un aparat complet incorporabil pentru persoanele interesate de ceva economic şi modern. Capacitatea e de 8kg şi poate spăla această cantitate de rufe cu un consum redus de electricitate deoarece are clasa A+++ de eficienţă energetică (consum anual de 196 kWh).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din poza de alături cred că se poate vedea că e vorba despre un aparat cu 12 programe, iar programul rapid are 4 durate (14, 30, 44 şi 59 minute).


Păreri pro şi contra

Fiind vorba despre un aparat de la Candy, acesta vine echipat cu sistemul KG Detector care are senzori care detectează cantitate şi în funcţie de aceasta se selectează cei mai buni parametri de spălare (apă, viteză de rotaţie şi sistemul de rotire al tamburului).
Aparatul Candy CBWM 814D-S e unul uşor de utilizat, iar pentru confortul dvs. a fost proiectată o uşă cu deschidere mare.
La construcţia sa au fost utilizate materiale de calitate. Spre exemplu, cuva e din inox.
Nivelul de zgomot e similar altor maşini de spălat rufe, adică de 56 dB la spălare şi 77 dB la centrifugare.
Ar mai trebui să spun că are un consum de apă normal, pe an având 9850 litri. Acest consum e unul mediu, el putând varia în funcţie de capacitatea pe care o spălaţi.

Modelul de faţă e pentru persoanele interesate de ceva calitativ, uşor de folosit şi garanţie suplimentară. Cu acest ultim lucru vreau să spună că pe lângă cei 2 ani se oferă încă 3 (un total de 5 ani) dacă înregistrezi produsul în promoţie.
Despre brandul Candy trebuie precizat că e unul italian şi că are o foarte lungă istorie… el fiind fondat acum 75 ani. Dpdv calitativ produsele lor sunt superioare deoarece e vorba despre produse europene cu un control al calităţii superior altora. La multe produse, în opina mea, CTC-ul (controlul calităţii) face diferenţa dintre un produs care te va ţine o veşnicie şi unul cu care vei avea numai probleme

Te-ar mai putea interesa