Candy CBT6324/1X, hotă telescopică putere 347mc/h

Candy CBT6324/1X e o hotă incorporabilă de generație nouă pentru cei interesați de ceva performant și care să arate bine.
Despre brandul Candy trebuie știut că e unul italian, iar produsele sale sunt unele comercializate la nivel european. Mai ar trebui să spun că produce mașini de spălat rufe încă din anii 45, deci de foarte mult timp.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și un aparat care vine cu o mulțime de caracteristici utile… mai multe în rândurile ce urmează.


Avantaje

Filtrul din dotare e unul care poate fi spălat, mai exact e unul metalic lavabil.
În funcție de treapta de viteză aleasă acest model are o capacitate de absorbție de până la 347 mc/h. Are trei trepte de viteză.
Dimensiunile sunt unele standard de 17,x60x42,5 cm (ÎxLxA), iar diametrul burlanului e de 120 mm.
Controlul aparatului e unul foarte facil, adică de la butoane. În acest fel vorbim despre un control mecanic.
Iluminarea e una puternică deoarece aparatul e dotat cu două lămpi de 28W fiecare.

Dezavantaje

Nivelul de zgomot e unul normal, putând ajunge la maxim 65 decibeli în treapta 3 (aceasta e treapta maximă).
Are doar un motor, dar după cum am menționat mai sus, acesta poate ajunge până la 347 mc/h… mă refer la putere de absorbție.
Iluminarea e una cu halogen, iar în opinia mea era mai bine cu LED deoarece se economisea curent.

Concluzii

Pentru persoanele interesate de o hotă aspectivă recomand modelul Candy CBT6324/1X. Aceasta nu e doar argintie, dar construcția sa permite incorporarea în mobilă așa încât vizibilitatea sa să fie minimă.
Fiabilitatea produsului e una excelentă deoarece vorbim despre o garanție standard de 2 ani care poate fi extinsă la maxim 4 ani. Iar, după cum am menționat mai sus, acest brand comercializează produsele sale la nivel de continent și nu doar în România.
Dacă sunteți interesați de alte modele de la acest brand atunci puteți vedea aici câteva hote incorporabile.

Lasă un comentariu