Candy CBT6324/1W, hotă cu lățime de 60 cm

Hotele incorporabile cu segment telescopic sunt foarte populare pentru că se instalează ușor și arată bine. Candy CBT6324/1W e un astfel de model și are nevoie de un corp suspendat diferit față de cel clasic pentru incorporare. Arată bine pentru că are un aspect simplu pe alb și poate fi controlat ușor. Sunt foarte puține hote cu control digital, iar acelea au niște funcții suplimentare și prețul e de câteva ori mai mare.

Treptele se aleg ușor cu ajutorul butoanelor din partea dreaptă care sunt de tip întrerupător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul anual de energie nu e foarte mic – 118.4 kW, și poate fi mai redus la hotele mai scumpe. E logic să fie așa, adică prețul e justificat însă e irelevant pentru cei care nu o folosesc foarte des. Lămpile pot fi înlocuite dacă nu sunteți mulțumi de ele, însă de multe ori sunt acceptabile pentru că nu e nevoie de o lumină foarte puternică ci doar clară.

Are nevoie de un burlan de 120 mm ca multe alte hote și nu oferă opțiune de recirculare în acest preț, dar nici nu putem avea pretenții atât de mari. Recircularea aerului presupune montarea unui filtru de carbon în interior care e un accesoriu consumabil, dar nu e la fel de eficient ca și varianta cu burlan unde e eliminat mirosul nedorit.

Păreri pro și contra

Cele mai multe hote telescopice sunt accesibile, dar nu toate brandurile oferă o variantă ca cea de sus. Discutăm de un producător care oferă soluții fiabile și pentru buzunarul oricui, iar acest aspect cred că e destul de important când nu vrem să cheltuim mult. Lămpile luminează bine, fiecare lampă fiind de 28 W și aveți lumină chiar și în jurul său. Puterea de absorbție e suficient de mare – 324 mc/h, dar aceasta depinde de treapta aleasă.

Candy CBT6324/1W arată bine în orice bucătărie deoarece nu e un aparat foarte mare și care chiar poate fi de folos atunci când gătiți și nu puteți deschide geamul. E recomandat ca înălțimea de instalare să nu fie prea mare pentru ca aburul și mirosul să fie eliminat cât mai eficient.

Te-ar mai putea interesa