Candy CBT6324/1N, hotă pe negru

Candy CBT6324/1N e o alternativă la CBT6324/1N, cu diferența că e disponibilă pe negru. Fiind un model incorporabil (90% din suprafață va fi în mobilă) nu știu cât de mult o să vă afecteze culoarea.
Despre brandul Candy trebuie să menționez că e unul italian fondat în anii 45. Se poate vedea că e unul cu tradiție, fiind specializat pe electrocasnice.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un electrocasnic de la un brand care are o vechime îndelungată și care comercializează produse fiabile.
Din imaginea de alături se poate vedea că acest aparat e unul modern cu o nuanță neutră care se va potrivi perfect în orice bucătărie, că e clasică sau modernă.


Pro

Consumul energetic al hotei Candy CBT6324/1N e undeva la 144 kWh pe an, iar din această cauză are clasa E de eficiență energetică.
Filtrul e unul ușor de schimbat, deoarece e vorba despre unul metalic lavabil. Din această cauză e ușor și de spălat.
Acest aparat are 3 viteze, iar în treapta 3 are un nivel de zgomot de 65 dB și o putere de absorbție de 347 mc/h.
Controlul aparatului e unul foarte simplu, de la butoane. În ziua de azi se insistă pe control touch sau digital, dar cel mai sigur e cu butoane.

Contra

Iluminarea se realizează cu două becuri halogen de 28W fiecare, iar datorită acestui fapt eficiența la iluminare e G, deci nu prea bună. Era mai bine dacă ar fi avut iluminare LED.
Poate că nu ar fi stricat dacă ar fi avut și două motoare acest lucru putându-i oferi o putere mai mare absorbție.

Concluzii

Modelul acesta se adresează persoanelor interesate în a amenaja o bucătărie ca la carte. Fiind o hotă incorporabilă nu o să fie prea vizibilă în bucătărie.
Dacă vă interesează alternative atunci trebuie să știți că aici găsiți hota în mai multe culori (alb, negru, argintiu).
Garanția standard a produsului e una de 2 ani, dar poate fi extinsă la 3 sau 4 ani… pe bani puțini.

Lasă un comentariu