Candy CBT6324/1N, hotă pe negru

Candy CBT6324/1N e o alternativă la CBT6324/1N, cu diferența că e disponibilă pe negru. Fiind un model incorporabil (90% din suprafață va fi în mobilă) nu știu cât de mult o să vă afecteze culoarea.
Despre brandul Candy trebuie să menționez că e unul italian fondat în anii 45. Se poate vedea că e unul cu tradiție, fiind specializat pe electrocasnice.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un electrocasnic de la un brand care are o vechime îndelungată și care comercializează produse fiabile.
Din imaginea de alături se poate vedea că acest aparat e unul modern cu o nuanță neutră care se va potrivi perfect în orice bucătărie, că e clasică sau modernă.


Pro

Consumul energetic al hotei Candy CBT6324/1N e undeva la 144 kWh pe an, iar din această cauză are clasa E de eficiență energetică.
Filtrul e unul ușor de schimbat, deoarece e vorba despre unul metalic lavabil. Din această cauză e ușor și de spălat.
Acest aparat are 3 viteze, iar în treapta 3 are un nivel de zgomot de 65 dB și o putere de absorbție de 347 mc/h.
Controlul aparatului e unul foarte simplu, de la butoane. În ziua de azi se insistă pe control touch sau digital, dar cel mai sigur e cu butoane.

Contra

Iluminarea se realizează cu două becuri halogen de 28W fiecare, iar datorită acestui fapt eficiența la iluminare e G, deci nu prea bună. Era mai bine dacă ar fi avut iluminare LED.
Poate că nu ar fi stricat dacă ar fi avut și două motoare acest lucru putându-i oferi o putere mai mare absorbție.

Concluzii

Modelul acesta se adresează persoanelor interesate în a amenaja o bucătărie ca la carte. Fiind o hotă incorporabilă nu o să fie prea vizibilă în bucătărie.
Dacă vă interesează alternative atunci trebuie să știți că aici găsiți hota în mai multe culori (alb, negru, argintiu).
Garanția standard a produsului e una de 2 ani, dar poate fi extinsă la 3 sau 4 ani… pe bani puțini.

Te-ar mai putea interesa