Candy CBT6130/2X, hotă cu lățime de 60 cm

Hota Candy CBT6130/2X e o soluție de buget dar cu performanțe remarcabile și chiar nu puteți să-i reproșați ceva. Aceasta e ideală pentru cei care au o bucătărie mică și nu sunt interesați să investească prea mult. Panoul de control e diferit la aceasta pentru că e poziționat în partea de jos și nu după partea ce se extinde. Din poza de jos se văd destul de multe detalii despre acest aparat și nu cred că aveți ce să-i reproșați.

Hotele incorporabile și cele tradiționale au o lățime de 60 cm, pe când cele decorative pot fi și de 70 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model telescopic și se poate vedea din poza de sus, iar partea de sus vine incorporată. Cu alte cuvinte, veți vedea doar o mică parte din această hotă.

Poate că nu sunt lămpi LED, deci lumina nu e atât de puternic dar pot fi înlocuite cu altele. Capacitatea de absorbție a acestui model e destul de bună și poate fi de ajuns dacă respectați înălțimea față de plită (dacă e prea sus montată, ea nu va absorbi tot aburul). Hotele mult mai performante au ieșire pentru un burlan de 150 mm, iar dacă nu vă convine se poate pune o reducție.

Păreri pro și contra

E o hotă fiabilă care arată destul de bine și se comportă excelent în cele mai multe situații. Pentru o capacitate semnificativ mai mare, trebuie să scoateți ceva mai mulți bani din buzunar. Panoul de control e destul de simplificat la majoritatea hotelor și nu e nevoie de mai mult pentru că nu discutăm de o hotă premium (foarte sofisticată). De cele mai multe ori nu e nevoie de mai mult, însă e necesară o hotă cu capacitate de cel puțin 300 mc/h dacă gătiți zilnic și nu aveți cum să aerisiți încăperea.

Candy CBT6130/2X e un model atractiv ca multe altele și are cele mai bune dotări din acest buget. Are două lămpi suficient de puternice, filtrele au o clasă de eficiență C, adică e bună, și multe altele.

Te-ar mai putea interesa