Candy CBL3518F, review combină cu Low Frost

Candy CBL3518F e o combină frigorifică pentru acele persoane care doresc un aparat încorporabil. Vine de la producătorul Candy care e unul european cunoscut pentru produsele sale electrocasnice de calitate. Aceștia vor să ne arate fiabilitatea aparatului prin faptul că furnizează o garanție standard de 2 ani care poate fi prelungită la 5 ani pe gratis dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului.
Modelul acesta face parte din gama Fresco și e specificat că e fabricată în România. Asta deoarece Candy aparține de Haier, iar acesta are fabrică în țara noastră.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un produs de calitate de la un etalon în materie de electrocasnice. Din imaginea de alături probabil că se vede faptul că aparatul e îmbinarea perfectă dintre frigider și congelator. În felul acesta are un volum net de 264 litri.

Avantaje

Combina vine cu sistem de răcire Low Frost, acest lucru însemnând că aveți puține bătăi de cap cu dezghețarea. Mai exact, dezghețarea se realizează automat doar în cazul frigiderului. În cazul congelatorului dezghețarea va trebui făcută manual.
Deoarece are senzori Smart Cool acest aparat detectează schimbările de temperatură și reduce fluctuațiile de temperatură.
Eficiența energetică e una bună, aparatul având clasa F. În felul acesta consumul energetic anual e undeva la 275 kWh.
Ar mai trebui adăugat că are și o autonomie bună de 10 ore. Acest lucru vă va ajuta atunci când se întrerupe curentul.

Dezavantaje

Datorită configurației acest model nu are dispenser de apă. Dacă vreți neaparat un aparat cu dispenser atunci va trebui să vă orientați înspre unul clasic.
Sistemul Low Frost nu e No Frost întrucât reduce formarea de gheață cu 20%.

De final trebuie să scriu că acest aparat se va dovedi util în cazul în care sunteți interesați de ceva la buget, dar care să poată fi incorporat și să nu consume mult curent. Restul dotărilor fiind de bază.

Te-ar mai putea interesa