Candy CBG 640/1X, hotă incorporabilă cu două motoare

Hota Candy CBG 640/1X e una dintre puținele modele incorporabile cu un astfel de design, pentru că majoritatea au un segment telescopic care poate fi extins (crește suprafața de absorbție). Prețul e foarte bun pentru performanța sa, dotările oferite și design. E un model care nu iasă în evidență, dar care își face simțită prezența atunci când gătiți pe plită. Chiar dacă nu are cea mai mare capacitatea de absorbție, e de ajuns pentru o bucătărie nu foarte mare și poate că nu folosiți mai multe arzătoare simultan.

Din poza de jos se văd foarte bine cele două lămpi care sunt poziționate frontal pentru a ilumina o suprafață mai mare din jurul plitei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

E echipat cu două motoare puternice pentru ca să scăpați mai rapid de aburul și mirosul din bucătărie. Consumul de energie e de lăudat pentru că e unul scăzut – numai 155 kWh pe an. Lămpile cu halogen luminează foarte bine și pot fi înlocuite dacă nu vă plac, dar consider că își fac  bine treaba.

Panoul de control e cu slider, astfel că poate fi folosit cu ușurință. Cele trei trepte reglează capacitatea sa și nivelul de zgomot variantă în funcție de alegere. Un model cât mai performant e mai silențios în treptele inferioare, deci aveți un motiv destul de bun pentru a alege o hotă mai scumpă.

Păreri pro și contra

Filtrul metalic poate fi întreținut cu ușurință pentru că e unul lavabil și e destul de eficient, adică motoarele sunt protejate de grăsimile din aer. E recomandat să-l folosiți cât mai curat și nu aveți două ca la cele telescopice. Panoul de control e frontal și e destul de intuitiv, adică nu veți întâmpina dificultăți în ceea ce privește interacțiunea. Sunt puține butoane și sunt relativ aceleași, însă la hotele mari poate fi și o funcție care mărește absorbție chiar mai mult.

Candy CBG 640/1X poate fi folosită în bucătării mici și chiar în cele mari dacă nu gătiți mult pe plită. Nu are sens să vă luați o hotă mai scumpă decât aceasta pentru că nu poate oferi prea multe în plus.

Lasă un comentariu