Candy C1DV145SFW, frigider mic și încăpător

Chiar dacă vedem tot mai multe aparate frigorifice de top, modelele clasice nu lipsesc nici ele deoarece nu toți sunt dispuși să cheltuie de două ori mai mult pe un aparat. Un astfel de model este Candy C1DV145SFW care are un volum destul de generos chiar dacă pare a fi cam mic la prima vedere. Vorbim de un volum net total de 212 litri, adică un congelator suficient de mare având la mijloc un raft care poate fi demontat ușor dacă vreți să faceți loc ori să curățați interiorul.

Îl recomand în special că are și un design exterior plăcut, adică este pe alb și destul de simplu (minimalist). Cât despre cost, pot spune că este un aparat destul de eficient, dar e loc de mai bine comparativ cu alte modele (diferența este foarte mică). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă o combine vi se pare prea mare și poate că nici nu ar arăta prea bine în bucătăria voastră, atunci nu stați prea mult pe gânduri și optați pentru un frigider cu două uși. Modelele cu o singură ușă (Heinner HF-V89F+) mi se par prea compacte dar mai sunt și cele care nu au congelator.

E bine să aveți un congelator chiar dacă nu-l folosiți prea des pentru a ține alimente deoarece se întâmplă din când în când să nu puteți consuma anumite alimente, iar opțiunea mai sigură este să le congelați.

Iluminarea cu LED este foarte populară la mai toate aparatele frigorifice, însă poate fi diferită ca și implementare (mărime și locație). Aceasta oferă o luminozitate mai bună la interior, o durată de funcționare mai îndelungată și un consum redus. Dacă tot discutăm de consum, trebuie să știți că frigiderul prezentare clasa F, adică undeva la 222 kWh pe an. Această valoarea nu prea se schimbă numai dacă modificați temperatura, iar în acest sens aveți un termostat reglabil la interior.

Concluzie

Candy C1DV145SFW este un aparat care nu costă mult, are un interior suficient de mare pentru două persoane și se vede din imaginea de prezentare.

Te-ar mai putea interesa