Candy Brava CDPN 4D620PWE/E, mașină de spălat vase cu Wi-Fi și bluetooth

Tot mai multe aparate vin cu tehnologii wireless (Wi-Fi și bluetooth) deoarece pot fi controlate ori doar monitorizate din aplicație, astfel ca voi să aveți un plus de control asupra mașinii, însă în multe cazuri vi se oferă și niște funcții în plus. Modelul din imaginea de jos este unul Smart dar dintr-o generația mai nouă, motiv pentru care are și funcția Talking Candy (control vocal). Candy Brava CDPN 4D620PWE/E este modelul din imaginea de jos și este unul foarte încăpător, adică suportă până la 16 seturi de vase, adică este una din cele mai voluminoase variante oferite de acest brand.

Evident că dimensiunile aparatului rămân neschimbate doar forma coșurilor este mult diferită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Lăsând la o parte capacitatea ei maximă, ea excelează și la capitolul eficiență oferind un consum mic. După noile criterii, consumul este raportat la 100 de spălări, adică cam cât veți spăla pe an. Astfel, aparatul a primi clasa de eficiență C care este excelentă pentru acest tip de parat dar e loc de mai bine. Ținând cont că majoritatea mașinilor de spălat au clasa E, cea de sus este mult superioară.

E de înțeles că oferă și câteva caracteristici noi, un plus de performanță și eficiență, că doar este și scumpă, dar prețul îl consider corect. Funcția Impulse nu lipsește și este prezentă doar la anumite programe, iar aceasta mărește performanțele de spălare folosindu-se de niște jeturi puternice.

Chiar și nivelul de zgomot este ceva mai redus decât la generațiile precedente dar trebuie raportat și la volumul aparatului.

Concluzie

Candy Brava CDPN 4D620PWE/E este o soluție puțin mai avansată și se adresează celor care ar fi dispuși să cheltuie ceva mai mult pentru a avea o bucătărie mai bine echipată sau chiar una Smart. Dacă toate aparatele din bucătărie vor fi de la același brand, atunci veți folosi o singură aplicație, dar și a șa majoritatea sunt compatibile cu Alexa sau Google Assistant.

Un model la fel de performant dar care arată diferit pentru că se incorporează, este acest Candy CDIMN 4S613PS/E care are capacitate identică, un număr mare de programe (12), aceeași clasă energetică și WiFi.

Te-ar mai putea interesa