Candy Brava CDPH 2L949W, model clasa E de 45 cm

Candy Brava CDPH 2L949W e un model de mașină pentru cei interesați de ceva compact capabil în a spăla până în 9 seturi de vase. Face parte din gama Brava, iar acest lucru poate fi văzut din designul său.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat compact de culoare albă. Dacă vă interesează o alternativă similară pe gri atunci recomand CDPH 2L949X de la același producător.

Păreri pro și contra

Modelul Candy CDPH 2L949W din gama Brava și are diverse elemente de design caracteristice acestei game.
Principalele motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de electrocasnic ar fi:
– Are o eficiență energetică superioară, iar consumul de apă e mic. E vorba despre 70 kWh la 100 spălări și 9 litri per ciclu de spălare. În acest fel îi e atribuită clasa E de eficiență energetică, fiind vorba despre noua clasă în conformitate cu cerințele UE.
– Garanția standard e de 2 ani, dar puteți benefica de 5 ani în cazul în care înregistrați produsul în campanie.
– E un model slim întrucât dimensiunile sale sunt de 85x45x62 îxlxa cm.
– Vine cu 5 programe precum: eco 50 grade, universal 60 grade, intens 70 grade, prespălare 45 grade și zoom 45 grade.

Din păcate nu are opțiune încărcare la jumătate. Nu e precizat nimic pe site-urile magazinelor online și nici nu există inscripție pe panoul de comandă.

Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care vor un aparat modern și ușor de utilizat. În acest sens are un panou de comandă foarte simplu așa încât oricine să îl poate folosi… după o documentare din manualul de utilizare.
Despre producătorul Candy trebuie să scriu că e unul italian, iar produsele sale sunt unele de calitate cu un excelent raport dotări/preț. Este specializat pe electrocasnice mari (frigidere, mașini de spălat etc).

Te-ar mai putea interesa