Candy BCBS172HP, model incorporabil cu clasa A+

Candy, producătorul italian de electrocasnice, a lansat combina frigo incorporabilă Candy BCBS172HP. Aceasta se remarcă prin faptul că e complet incorporabilă şi că are eficienţă energetică A+. Volumul net al combinei e de 250 litri în condiţiile în care dimensiunile sale sunt 177x54x54 ÎxLxA cm, adică nişte dimensiuni modice.

Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». La exterior nu e mare lucru de spus din moment ce e un aparat complet incorporabil, dar la interior are iluminare LED, rafturi din sticlă şi compartiment legume/fructe… la partea de frigider. Din poza alăturată puteţi vedea cum arată aparatul la exterior.


Păreri pro şi contra

Candy BCBS172HP e un frigorific care îmbină perfect frigiderul clasic cu congelatorul. Partea de frigider are un volum net de 190 litri, iar cea de congelator are 60 litri. Frigiderul are 4 rafturi din sticlă, 3 suporturi la uşă, pe când congelatorul are 3 compartimente cu o capacitate de congelare ok.
Nu este un aparat gălăgios, nivelul de zgomot fiind unul normal de 40 decibeli. Şi alte frigorifice au nivel de zgomot similare.
Nu va trebui să vă pierdeţi timpul cu dezgheţarea deoarece are No Frost, adică răcirea se produce fără gheaţă. Acest lucru e valabil la partea de frigider, pe când la congelator dezgheţarea e manuală.
Pentru a nu se produce bacterii şi mirosuri neplăcute acest model e dotat cu o funcţie numită Puraction. Acesta e cel mai rapid sistem de pe piaţă conform Candy şi neutralizează 99,9% din bacterii în jumătate de oră. Aceasta funcţionează cu lumină UV şi cu filtru de titan. În felul acesta va rămâne proaspătă mai mult timp.
Modelul de faţă va putea ţine la păstrat inclusiv sticle de vin, lucru foarte util celora interesaţi în a savura vin la cea mai bună calitate.

Acest model se evidenţiază prin faptul că se va integra perfect în bucătăria dvs şi că are funcţii premium. Brandul e unul italian prezent pe piaţă de foarte mult timp, iar produsele sale au o fiabilitate excelentă. Evident că precum la oricare produs de calitate şi la acesta garanţia poate fi extinsă la mai mult şi e recomandat să faceţi prelungire din moment ce e un produs de îndelungă folosinţă.

Te-ar mai putea interesa