Candy Aqua 1142DRE/2-S, model compact cu clasa F

Candy Aqua 1142DRE/2-S e un aparat util celora care spală puțin. Va fi perfect pentru o familie de maxim două persoane care spală de câteva ori pe săptămână.
Modelul acesta vine cu piese de calitate, cum e în cazul altor aparate de la Candy. E vorba despre cuvă din inox și alte lucruri importante care fac ca aparatul să fie cât mai durabil.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern ca funcționalitate și dotări.
Din imaginea de alături se poate observa că are un panou de comandă simplist așa încât aparatul să fie cât mai ușor de folosit.

Păreri pro și contra

Modelul Candy Aqua 1142DRE/2-S se evidențiază, pe lângă faptul că e compactă, cu alte lucruri avantajoase precum următoarele:

  • Are un nivel de zgomot scăzut la spălare, fiind vorba despre 56 decibeli. Centrifugarea se realizează la maxim 1100 rotați și se produce un zgomot de 80.
  • Consumul energetic e de 96 kWh la 100 spălări și în acest fel are clasa F.
  • Pentru economisire suplimentară de curent și apă acest model are Kilo Detector, adică detectare a cantității.
  • Numărul de programe de spălare e mare, fiind vorba despre 16, printre care se numără cel rapid de 14 minute.

Din păcate nu e un aparat pentru persoanele cu familie numeroasă deoarece are capacitate de 4kg. Un alt dezavantaj e că nu are facilități smart.

Cei de la Candy ne-au obișnuit ca mașinile lor să aibă numeroase programe rapide, nefiind cazul acestuia. Are doar un program rapid de 14 minute. Acest lucru nu e un dezavantaj deoarece având o capacitate mică nu cred că ar fi avut rost o astfel de facilitate.

Per ansamblu, acest model e pentru cei care sunt singuri, două persoane ori spală cantități mici de rufe.
Despre Candy trebuie să scriu că e un producător italian, iar produsele sale sunt unele de calitate superioară.

Te-ar mai putea interesa