Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Cămăși bărbătești primăvară, vară și toamnă pentru bărbați și femei

Cea mai bună alternativă la un tricou o reprezintă cămașa deoarece reprezintă o vestimentație mai elegantă care se potrivește cu pantaloni lungi sau scurți (în funcție de modelul ales). Acesta poate fi folosită primăvara, vara și toamna deoarece nu vă oprește nimeni să optați pentru o jachetă subțire. Cămășile de damă sunt mult mai diferite de cele bărbătești și e normal să fie așa. Nu mă refer doar la formă ci la culori, imprimeuri, mărime (la dame pot fi mai lungi), cu sau fără mânecă.

Majoritatea sunt realizate din 100% bumbac și chiar sunt de calitate, iar prețurile sunt atractive pentru că până la urmă e un articol de vestimentație care poate fi purtat la aproape orice ocazie. E bine să aveți mai multe modele pentru a vă asorta cu pantalonii sau jacheta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Anumite modele vin cu 2 buzunare, dar cred că cele cu un singur buzunar arată mai bine că și așa nu veți pune ceva în el. Acel buzunar poate să fie mai bine evidențiat de cusătură sau culoare. Cămășile pot fi de tip casual, office sau simplu pentru ținute de plajă, iar voi puteți observa acest lucru după cum e îmbrăcat manechinul din poză. Sus am pus doar două recomandări pe albastru, dar voi puteți alege care model v-ar sta mai bine.

Nu toate cămășile se bagă în pantaloni, iar cele ce vin peste pantaloni sunt ideale când e foarte cald afară iar cele cu guler fixat cu nasturi sunt preferatele mele, în special dacă nasturii iasă ușor în evidență.

Păreri pro și contra

Online sunt disponibile mai modele din care puteți alege și calitatea e superioară. Transportul e gratuit pentru multe articole pentru că e stabilit un prag, dar și așa nu vă costă foarte mult. Alegerea mărimii potrivite nu va fi o problemă dacă aveți o constituție atletică, dar eu recomand cele slim fit pentru bărbați dacă vreți un model pentru pantaloni eleganță.

Nu e diferență de preț, sunt modele accesibile atât pentru femei cât și pentru bărbați. Marca cămășii joacă un rol foarte important atunci când vreți ceva de calitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu