Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

BriteView CinemaTube BV-5005HD

Media playerul BriteView CinemaTube BV-5005HD e un model ieftin de player şi e destinat celor pasionaţi de streaming, filme Full HD şi filme de pe torente deoarece acesta e un Streamer cu suport Bittorent, DTS Downmix şi Full HD 1080p. Are un preț bun Vezi prețul special de azi şi trebuie să ştiţi că e un player foarte ieftin.

Poze

Din faţă

Conexiuni

Specificaţii tehnice

BriteView CinemaTube BV-5005HD suportă multe video printre care Real video, MPEG 1, 2, 4, H.264, WMV, DivX, dar şi altele. De asemenea suportă şi o mulţime de tipuri audio şi de imagine, dar şi de subtitrare. Stă destul de bine şi la partea de porturi deoarece are LAN, USB, HDMI şi altele. Probabil că cel mai mult impresionează prin serviciile web accesibile cum ar fi serviciul de torrent download pentru video, imagini şi audio. Greutatea aparatului e de circa jumătate de kilogram.

Păreri pro şi contra

Pro: are capabilităţi de a descărca de pe torrente (FileList, Last Torrents, SceneFZ, The Pirate Bay etc), are suport 1080p, şi poate reda o mulţime de formate multimedia fără mari probleme
Contra: poate că singurul minus ar fi că nu e un multimedia player / Blu-ray player în sensul că să poată reda şi DVD-uri, CD-uri şi discuri Blu-ray.

Preţuri (cel mai mic preţ)

359 lei e un preţ aproximativ pentru acest CinemaTube, dar în funcţie de stocuri ar putea fi mai ieftin sau mai scump.

Alternative

Din păcate nu am mai scris despre electronice cu capabilităţi similare. Dar, când am să scriu o mini recenzie despre ceva asemănător atunci am să pun aici un link.

Concluzie

Probabil că mulţi vor spune că acest aparat încurajează pirateria, dar eu nu sunt de aceeaşi părere deoarece cu acesta poţi viziona filme de pe site-uri BitTorrent plătite sau filme gratuite. Şi până la urmă pirateria e distribuirea de materiale care intră sub incidenţa drepturilor de autor şi nu neaparat folosirea pentru personal use. Marile companii care produc filme sunt ok cu canalul torent deoarece e încă un canal de distribuire a filmelor lor. Acest firme nu fac bani numai din încasările de la cinematografe, ci şi prin sponsărizările anterioare realizării filmelor şi sunt interesaţi ca filmele să fie cât mai văzute, indiferent de canalul de distribuţie. Per ansamblu e un electronic de recomandat şi nu cred că sunt probleme cu softul (firmware-ul) deoarece e un aparat apărut de vreo 2 ani pe piaţă şi cred că au apărut softuri mai bune.

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Ovi

    Din cate am studiat acesta e cel mai ieftin model cu suport bittorrent dar firma nu imi inspira incredere.

  • doru61

    mi-am cumparat un media player Cinematube1080p hd si nu citeste toate subtitrarile cu toate ca au acelasi formatSRT.Poate sa mi spuna cineva cauza?Astept raspuns

  • liviu

    salut..pt ptoblema cu subtitrarile trebuie sa sti ca subtitrarea trebuie sa aiba acelasi nume cu fisierul filmului ca sa ti0-o citeaasca

Lasă un comentariu