Breville VCF146X-01 Prima Latte III, păreri espressor manual 19 bar

Breville VCF146X-01 din gama Prima Latte III reprezintă un espressor manual cu o presiune de 19 bari. Chiar dacă este un model manual, Acesta are integrată foarte multă tehnologie de generație nouă. Pe scurt, aș menționa faptul că are un ecran touch și că poate fi alimentate inclusiv cu pad-uri.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de generația nouă disponibil în mai multe culori. Din imaginea de alături se poate vedea că Breville VCF146X-01 Prima Latte III este un model de culoare gri, dar trebuie să știți că este disponibil și pe roșu.

Păreri pro și contra

Foarte interesant este faptul că aparatul poate fi alimentat cu cafea măcinată sau cu d-uri ESE de 45 mm. Nu poate fi alimentat cu o cafea boabe deoarece nu are râșniță.
Aparatul acesta poate fi utilizat pentru prepararea mai multor tipuri de băuturi, printre aceste numărându-se espresso (inclusiv lung), cappuccino, apă fierbinte, caffe latte și latte macchiato.
Specificațiile tehnice ale aparatului sunt foarte bune deoarece nu doar că are o putere mare dar și presiunea pompei este una foarte bună. Discutăm despre o putere de 1245 W și o pompă care dezvoltă o presiune de 19 bar.
În privința rezervoarelor de apă și lapte trebuie știu că e vorba despre un rezervor de 1,5 litri pentru apă și 0,6 litri pentru lapte.
Având două duze de cafea se pot prepara simultan două băuturi, dacă aveți niște pahare mai înguste. Sau se poate prepara doar un o băutură dacă aveți un pahar/cană ceva mai mare.

De final trebuie să știți că acest model e pentru acele persoane care vor o băutură de calitate din categoria espresso și derivatelor.

Întrebări frecvente

Cine produce acest aparat?

Acest espressor este produs de Breville care e un brand australian fondat în 1932.

Există alternativă automată de la Breville?

Nu, Breville produce doar aparate manuale.

Poate fi alimentat cu cafea boabe?

Nu, aparatul poate fi alimentat doar cu cafea măcinată și de tip pad. Nu are râșniță integrată.

Te-ar mai putea interesa