Breville VCF108X, espressor manual cu 19 bari

Breville VCF108X e un espressor manual performant și recent lansat care oferă un sistem de pompare de 19 bari. Acesta e cel mai avansat și oferă o băutură ceva mai aromată, însă depinde și de cafeaua folosită. Cafeaua măcinată trebuie pusă manual în recipient alături de unul dintre cele trei filtre (pentru doză simplă, dublă sau pentru monodoze). Aceasta e singura diferență între unul manual și unul automat, iar opțiunile sunt aceleași. Panoul de control e ușor de folosit și nu prea diferă de la un aparat la altul, dacă discutăm de același brand și un aparat care poate prepara aceleași băuturi.

Din poza de jos se pot vedea o parte din băuturile care le poate prepara într-un timp foarte scurt. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Băuturile care le puteți încerca cu acesta sunt: espresso, cappuccino și latte. Se poate personaliza gustul și nivelul de spumare cu ajutorul panoului său. Puteți prepara multe băuturi cu acele recipiente de apă și lapte, însă trebuie schima,tă cafeaua sau padul, că doar nu e un espressor automat. Cu alte cuvinte, nu se alimentează singur dintr-un recipient de cafea și nu cred că deranjează cât timp nu vreți să preparați mai multe băuturi pentru mai multe persoane.

Ca și funcții, modelul din imaginea de sus, are autocurățare și oprire automată.

Păreri pro și contra

Se poate ajusta aroma pe modul manual, selecta cantitatea (o apăsare pentru o ceașcă și două apăsări pentru cantitate dublă), curățarea recipientului pentru lapte se face ușor printr-o simplă apăsare a butonului. Recipientul cu lapte poate fi demontat și pus la rece dacă nu vreți să-l goliți, chiar și cel pentru apă poate fi luat joc su ușurință. Chiar dacă veți pune o ceașcă mică, tava de jos poate fi ajustată pe înălțime. La alte espressoare se poate coborî brațul de scurgere, însă până într-o anumită limită.

Breville VCF108X se foloește de orice tip de cafea măcinată și puteți experimenta cu mai multe sortimente sau alegeți ESE pods. Aceste paduri sau pods sunt de multe tipuri pentru a obține diverse băuturi.

Te-ar mai putea interesa