Breville Prima Latte VCF046X-01, espressor manual cu recipient detașabil lapte

Espressorul manual Breville Prima Latte VCF046X-01 e ușor de folosit și față de multe altele acesta are un recipient detașabil pentru lapte (se vede foarte bine în poza de jos). E evident, acest aparat poate prepara espresso, cappuccino și latte rapid (espresso cu lapte), iar voi îl puteți alimenta cu cafea măcinată sau poduri ESE. Alegerea e a vostră cu ce vreți să preparați cafea, dar vă recomand să experimentați cu mai multe sortimente că doar aveți un aparat performant.

Aparatul arată foarte bine pe roșu și culoare nu joacă un rol foarte important pentru că sunt aceleași specificații și pe cel argintiu. Dacă aveți aparate pe inox și vreți ca totul să fie asortat, atunci alegeți celălalt model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi »

Are o putere destul de mare pentru un aparat atât de accesibil – 1050 W. În partea din spate e echipat cu un rezervor de 1.5 litri care trebuie alimentat înainte de folosire și ajunge pentru aproximativ 8 băuturi. În partea din față e prezent rezervorul de lapte, iar voi puteți adăuga ce fel de lapte vă place: vacă, capră, nucă de cocos. Ulterior, se pune cafea în recipient și se montează la loc acel recipient.

Alegerea băuturii se face rapid (o apăsare pentru o porție și două apăsări pentru o cantitate dublă) și dacă folosiți lapte trebuie să mutați acel braț argintiu deasupra paharului (pentru ca laptele fierbinte să curgă în ceașcă). Poate fi reglată și cantitatea de spumă cu butonul de culoare neagră.

Păreri pro și contra

Chiar dacă un aparat manual nu dispune de foarte multe funcții ca unul automat, aveți la dispoziție un meniu ușor de folosit, funcție de autocurățare și rezultatele sunt la fel de bune. Prețul e mic la acest tip de aparat și specificațiile sunt foarte bune după cum am menționat mai sus. E foarte important ca acel rezervor cu lapte să fie detașabil deoarece nu veți folosi tot laptele, iar după folosire îl puteți pune imediat în frigider.

Breville VCF046X-01 se întreține ușor deoarece anumite părți sunt detașabile, astfel pot fi curățate ușor și aici mă refer chiar și la tava de sub ceașcă.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Breville Prima Latte VCF046X-01, espressor manual cu recipient detașabil lapte”

Comentariile sunt închise.