Breville Barista Max VCF126X-01, model manual pentru cafea desăvârșită

Espressorul Breville Barista Max VCF126X-01 se adresează celora care sunt barista, lucru care reiese și din denumirea produsului. Dar, nu vă oprește nimeni să-l cumpărați pentru acasă.

Asta deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nu doar că are un cost atractiv, dar față de modelul Mini are dimensiuni ceva mai mari și râșnița integrată.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e de culoare inox, iar din această cauză trebuie să scriu că are recipient de lapte din inox și că toate piesele prin care trece apa sunt din inox.

Păreri pro și contra

Modelul VCF126X-01 de la Breville e unul pentru profesioniști și de aceea e unul manual. Acest lucru va face ca utilizarea sa să fie ceva mai grea decât în cazul unui model automat. Dar, băutura poate fi personalizată mai bine.

  • Are râșniță integrată
  • Presiunea e de 15 bari
  • Are tehnologie Thermoblock
  • Extragerea cafelei e omogenă
  • Temperatura e stabilă pe durata extragerii
  • Mai mult pentru profesioniști
  • E manual

Spre deosebire de modelul „mini” acesta are râșniță integrată cu 30 nivele de măcinare. Capacitatea acesteia e de 250 grame.
Presiunea pompei e de 15 bar, adică precum în cazul modelelor de 2.000-3.000 lei.
Thermoblock e o tehnologie integrată în acest aparat și presupune că încălzirea e rapidă, iar temperatura e constantă.
Aparatul are trei nivele de pre-infuzare, lucru care face ca băutura să fie cremoasă și aromată.

Băuturile preparate de aparat sunt patru la număr adică: cafea, espresso, cappuccino și caffe latte. Iar, simultan poate prepara două cești.

Concluzia mea referitoare la acest aparat e că merită investiția în cazul în care doriți o băutură calitativă cu riscul că trebuie să vă folosiți mâinile mai mult (deoarece e un aparat manual).
Ar mai fi de adăugat că pachetul e destul de cuprinzător, pe lângă aparat mai fiind incluse: portafiltru, tamper, recipient laptop, filtre , accesoriu cur[‘are.

Te-ar mai putea interesa