Braun OralB D32-546 Triumph

Periuțele clasice sunt depășite de periuțele electrice care devin tot mai populare deoarece sunt mai eficiente. Una dintre cele mai bune periuțe de dinți electrice este periuța de dinți electrică Braun OralB D32-546 Triumph.

În opinia mea este cea mi bună periuță electrică pentru dinți Oral B de la Braun și de aceea m-am decis să-i fac un mic review. Adevărul e că prețul e cam mare comparativ cu cel al unei periuțe clasice, dar eu zic că e mai bine să previ decât să tratezi. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Acasă

Caracteristici principale

OralB D32-546 Triumph este o periuță electrică OralB care vine cu câteva caracteristici care nu le găsiți la periuțele pentru dinți mai ieftine.
Aceasta ajută la curățarea și albirea dinților, curăță 3D, are performanțe mai mari de albire în 3 săptămâni față de modele mai ieftine, are indicator de presiune, timer profesional, bază de stocare și încărcător inteligent.
Are un display inteligent pe care afișează mai multe date importante cum ar fi nivelul de încărcare, durata periajului, când trebuie schimbat capul și modul de periaj recomandat pentru fiecare capăt de periaj.

Oral-B Braun Triumph e o periuță electrică care are 8800 de oscilații, 5 programe de periaj, mai multe moduri de periaj (masaj, albire, curățare profundă și curățare) și patru capete incluse.
Braun OralB D32-546 e o periuță pentru dinți electrică care are un display util și pe partea de alimentare are un acumulator, iar încărcătorul este unul cu suport. Din păcate această periuță nu vine cu suport de călătorie.

Păreri pro şi contra

Pro: este eficientă. (La acel preţ este una dintre cele mai vândute periuțe de dinți de pe site-ul lor.)
Contra: nimic.

Concluzie

Periuța de dinți electrică Braun OralB D32-546 Triumph este a doua cea ma ivândută periuță de pe site-ul lor, deci nu cred că greșesc dacă spun că e cea mai vândută periuță din România de pe Internet.

P.S.: Ceva ce nu trebuie uitat e faptul că și la aceste periuțe trebuie schimbate capetele de periaj o dată la 3 luni că dacă nu vă spălați degeaba pe dinți su faceți mai rău. Iar, durata de periaj trebuie să fie de circa 2-3 minute cum este prezentat și în clip.

Mai jos este un clip care arată cum trebuie folosite periuțele pentru dinți electrice.

Te-ar mai putea interesa