Braun G1300

Braun G1300 e o mașină de tocat excelentă pentru cei cu puțini bani, iar calitatea germană e și ea un factor care o recomandă. Modelul G1300 e unul care are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primești un aparat nemțesc realizat din materiale de calitate. baza e una metalică, iar cuțitele sunt făcute din inox și din acest motiv nu o să ai probleme cu ele.

Poze

Din imaginea alăturată se poate vedea că e un aparat destul de compact de culoare albă, iar baza e de culoare inox. Datorită dimensiunilor nu prea mari, aparatul poate fi depozitat într-un loc mai mic. Sub el are și loc pentru depozitarea cablului, iar acest lucru se poate vedea mai bine din preview-ul de la final.

Din față
Din față

Specificaţii tehnice

Braun G1300 e o mașină de măcinat carnea care beneficiază de o putere de 1300W care vă oferă posibilitatea de a măcina undeva la 1,5 kilograme de carne sau legume. Vine cu un număr mediu de accesorii printre care se numără tava de alimentare, accesoriul de împingere și discurile. Cuțitele nu sunt accesorii și din această cauză nu le-am enumerat anterior, iar despre materialul din care sunt făcute trebuie spus că e vorba despre inox.

Păreri pro şi contra

Pro: e realizat de nemți; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; e foarte ușor de folosit; se poate spăla cu ușurință deoarece demontarea nu e deloc complicată; garanția standard e de 2 ani și poate fi mărită la mai mult pe bani foarte puțini; vine cu discuri de diferite dimensiuni.
Contra: vine cu puțin accesorii.

Concluzie

Dacă ești pasionat de făcut cârnați ori gătești des atunci acest aparat va fi ajutorul tău în bucătărie. Poate fi utilizat la realizarea diferitelor preparate din carne (trebuie menționat că nu are accesoriu de cârnați), iar de acum înainte o să fiți mult mai eficient. Datorită capabilității de a măcina undeva la 1.5 kilograme pe minut o să termini mai repede mâncarea așa încât să ai mai mult timp a dispoziție pentru a urmări emisiunile preferate. Pentru a vedea cât de bine arată îți recomand clipul de alături care e un excelent preview.

Lasă un comentariu